fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 mój kolega ma gf 2 mx 200(pamięci sdr 64 bit taktowania 175/143) (jakiś noname milkystar) a więc tak nie chcą mu chodzic gry ani pod open gl ani pod direct 3D nie wiedomo co jest grane różne stery były instalowane różne wersje niech ktoś pomoże biedak nie ma jak grać ma win me, celine 950 mhz, 224 mb ramu czy ktos takie cos mial :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Zainstaluj najpierw drivery te które dostałeś do karty później directX a na samym końcu detonatory . mi pomogło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 aha czyli po formacie mam zainstalować stery z kartą, direckta i detoantory?? spróbuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 aha czyli po formacie mam zainstalować stery z kartą, direckta i detoantory?? spróbuję Najpierw zpróbuj bez format c: , a jak do nie pomoże to format c i tak jak wcześniej pisałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Po co od razu format może wystarczy detonator i DX destoyer ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 mam detonator destroyer czy to cos da czy trzeba forma to ma dwa sytemy i by musiał instalować me i xp późńiej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 mam detonator destroyer czy to cos da czy trzeba forma to ma dwa sytemy i by musiał instalować me i xp późńiej?? I w obu systemach tak samo się dzieje? Dziwne albo ma uszkodzoną kartę albo coś nie możecie tego ustawić (co pod xp jest dość trudne bo tam praktycznie nie trzeba nic robić żeby wszystko jako tako dziłało). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 nie pod xp chodzi ale jak chodzą gry to nie chodzi tv out więc w xp ma sterownik z tv outem a w win me chciał grać ale mu nie chodzi kapujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Ja już totalnie zgłupiałem o co tu biega. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 słuchaj po prostu grymu nie lataja pod windowsem me na żadncyhc detonatorach ani na orginalnych sterownikach od karty kapujeszzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...