tripsta Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) To właśnie oznacza , że nie dałeś full detali - trzeba ręcznie zmieniać , sporo opcji do zmiany jest. Umnie na 88gts 512mb z AA*4 i AA*4 dla cieni na sterach od nvidii - praktycznie ogladanie obrazków , na moich ledwo grywalnie. Ale coś jest nie tak właśnie z AA - wycieka pamięc i stąd takie cuda wydajnościowe.sporo opcji?, ja widze tylko 3 do zmiany grafiki edit: racja, jest sporo opcji, jak sie rozwinie te taby i wezmie customize :P Edytowane 26 Listopada 2009 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) Ile razy mam powtarzać. Dałem wszystko na maxa po za cieniami i AA właśnie, których jakość w grach od zawsze była dla mnie obojętna. Wiem , że jest Customize do wyboru i cała masa opcji. Nie włączałem właśnie AA cieni i AA. Rendering Pixel Ratio na maxa, Render LOD Bias to samo. Wszystko pozaznaczane i pozmieniane na ultra/high. Ale po przeczytaniu twojego posta, że masz pokaz slajdów, z ciekawości po włączałem wszystko co się da związane z Shadow i AA. Łącznie z format Shadow na max. I jest te 10-15 FPS. Po za lepszymi cieniami i AA nie robi to żadnego wrażenia i tyle. Widoczne nie wykorzystali całej mocy silnika. Po prostu poza paroma efektami i lepszymi teksturami nie robi to wrażenia. Także IMO szkoda na to kasy. No chyba, że ktoś nie ma SS 1 w swojej kolekcji to czemu nie. Czekam na SS 3. Może tam pokażą coś lepszego. Piszę o tym, bo wiem, że chłopaków z Croteam stać na więcej. Edytowane 26 Listopada 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) Edytowane 26 Listopada 2009 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 jako, że nie ma osobnego tematu to napiszę tutaj w zasadzie to żadne zaskoczenie ale po nowym roku wyjdzie odnowiona wersja Second Encounter, co mnie osobiście bardzo cieszy :D dopiero po tym mają wypuścić SS3, tak na marginesie: dla mnie to i obecnie grafika z SE ładnie wygląda ale jak zobaczyłem FE w wersji hd to... aż mnie nadgarstek zabolał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Serious Sam 3 nadciągnie 30 listopada tego roku :D już widzę te zyliony potworów do rozwalenia. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 I żadnego trailera? Akurat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 A jakies konkrety, trailery itd ? ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 bzzzz skąd masz tą informację :). ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) Z gol-a , mocno wątpliwe by ta gra pojawiła się w tym roku , skoro do tej pory nie ma żadnych nowych materiałów o grze. Edytowane 5 Listopada 2010 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 (edytowane) Serious Sam 3: oficjalnie ogłoszenie i zrzuty - TwojePC.pl Edytowane 1 Marca 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 Serious Sam 3: BFE | Zapowiedź strona 1 | PC Gry-Online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=N0sVUFwc9e8&feature=player_embedded 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 •• Serious Sam 3 i split-screen na 4 osoby. Także na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 kto to kupi jak w tym samym czasie wychodzi bf3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NljW6SN5bck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Stara dobra rozwałka. Grafika- nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem- kto w tego typu grach zwróci uwagę na graficzne smaczki (?). Gameplay- znany z części poprzednich. Ale widać, że autorzy "zapatrzyli się" na reanimowanego Duka- wyrywanie oka- kto w czasie takich jatek znajdzie czas na indywidualne podejście do wroga (?). No chyba że ogólną masakrę poprzecinali jakimiś fabularnymi wątkami- to tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam nadzieje że gra nie podzieli losu DNF i będzie w stylu poprzednich części - czyli długa i dużo bezmyślnego nawalania :D PS: i mam nadzieje że będzie minigun! Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 jest minigun ale jakis taki bezpłciowy - w ss1 był całkiem całkiem i miał fajny dźwięk. Moim zdaniem ideał miniguna w grach to był ten z cod4: "drący" dźwięk to jest to ;). Coś jak darcie się kompresora tego mustanga ;): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Panowie,wyszła ta gra czy nie?Wie ktoś?Zdaje się że miała wyjść osiemnastego jak się nie mylę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Na gryonline piszą że za miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 A zwiastun broni widzieli ?;> http://www.youtube.com/watch?v=UkPoZCyJk0Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Widzieli, i jeśli to wszystkie bronie w grze bo będzie dno ... czyli cofanie się w rozwoju ... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 no wyglada na 2 rayz mniej niz w czesciach poprzednich ale poza ta smycza z BS sa spoko. mamy klasyke w postaci rakietnicy, laser guna, armaty oraz nowe ciekawe. Mi bardzo podoba sie pomysl dodania AS24 i M29. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Jak 2 razy mniej, przecież jest tyle samo. Smycz troche zerżnięta z bulletstorma. Z tego co widze Thompson został zastąpiony czymś nowoczesnym i nie ma granatnika ale reszta ma swoje eleganckie odpowiedniki. Muzyka tez jest jak najbardziej prawidłowa i mam nadzieje że będą różne jajcarskie smaczki jak w poprzednich częściach. W skrócie to liczę na syty, bezmózgi rozpie*dol. Edytowane 3 Listopada 2011 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 I jak, ma już ktoś może ze steama? Ja czekam na pudełkową wersję, są na allegro po 65zł jakby ktoś jeszcze nie kupił :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Poczekam na jakąś rozsądna reckę. Zapowiada się goły klon 1+2 z realistyczną grafiką, a naprawdę podobała mi się "cukierkowatość" tych gierek. Poprzednie części kupiłem dwa razy - zwykłe i HD, nie za bardzo mam ochotę płacić trzeci raz za to samo... Obym się mylił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Jeżeli to będzie takie jak jedynka(pierwsze i drugie spotkanie) - kupuję w ciemno. Jeżeli to bedzie takie jak dwójka - Nie kupuję. Więc jak ktoś zakupi, pogra i porówna - niech da tutaj rzetelną, krótką i dobre podsumowanie. Do której części gra jest podobna/na której "bazuje". Wtedy pędem do sklepu polecę. :D W ciemno (jak dwójki) nie kupię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Na youtube jest gameplay z pierwszych leveli - link. Jak dla mnie takie to sobie, klimatu niewiele - miasto jest jeszcze OK, ale muzeum to już porażka. Na razie pass. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 gra jest do kitu. Gorzej niż 2. Dziękuje, postoje. :/ Chyba kupię 1 i 2 w HD podczas wyprzedaży steamowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...