Havoc Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Wymienilem w końcu zasilacz na wymarzonego huntkeya ;] Kurcze...miał być cichy a bardziej szumi niż poprzedni Chef. Jest jakiś sposób na wymianę wentylatora w nim albo zmieniejszenie obrotów bez utraty gwarancji? Kupiony w zenfiscie to może któryś z chłopaków się pofatyguje i powie kiedy już mi nie uznają gwarancji :D...w razie czego...Wkurza mnie ten szum, 14stka jakby nie patrzeć tam siedzi i trochę za mocno wieje, gazy wylotowe zimne/chłodne więc mógłby myślę się wolniej kręcić. Tylko jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Na Huntkeyu naklejka jest tak umiejscowiona że można ją delikatnie odlepić i wykręcić śrubki, zatem może ściągnij grilla, wtedy powietrze będzie mniej szumiało ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 ehh... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&hl=huntkey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 ehh... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&hl=huntkeyDzieki i sorry, mój błąd :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Witam. Nie chce zakładać kolejnego tematu więc podepne się pod ten. Czy w chieftecu 450watt moge zdjąć normalnie tego grila? Duzo to da? Bo pod obciążeniem potrafi ostro hałasować i musze coś z tym zrobić. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) Witam. Nie chce zakładać kolejnego tematu więc podepne się pod ten. Czy w chieftecu 450watt moge zdjąć normalnie tego grila? Duzo to da? Bo pod obciążeniem potrafi ostro hałasować i musze coś z tym zrobić. Pozdrawiam Odpisalem w tamtym temacie, odpisze i w tym. Sciagniecie grilla zmniejszy hałas. Moze nie do zera ale napewno w jakims stopniu. Sprawdzone ;) Edytowane 19 Maja 2007 przez Wodnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...