Michaelius Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Miejmy nadzieje, ze DSIII wskoczy w okienko miedzy wiedzminem a DE3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Michaelius, przecież DS3 ma premierę 27 maja, masz 10 dni, żeby wieśka zaliczyć:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Nie zauwazylem, ze juz ma date wyznaczona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 masz 10 dni, żeby wieśka zaliczyć:) kurde w jedynketo ja tłukłem chyba z 2 miechy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 kurde w jedynketo ja tłukłem chyba z 2 miechy ;) Starość nie radość ;) A pomyśleć , że Kotora 2 skończyłem w 3 dni a z ME2 męczyłem się 3 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 ME2 łoję już m-c. A Wiesiek (ponowne ukończenie) siedzi już na hdd pół roku. A wszystko z braku czasu :-( Cienko widzę tę wiosnę, za dużo dobrych premier a czasu jeszcze mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Hmmm, niektóre sieci sklepów w necie podają, że DE3 może ukazać się dopiero 27 sierpnia. Na razie to jednak nic pewnego i trzeba czekać na info od wydawcy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Trochę się spóźniłeś z tym newsem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) Michaelius, przecież DS3 ma premierę 27 maja, masz 10 dni, żeby wieśka zaliczyć:) Eee, jak to? Była mowa o maju, nie sierpniu chyba ;] EDIT: Ano ;] Edytowane 9 Marca 2011 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Caleb, pogubiłeś się trochę, Wreq stronę wcześniej dał newsa o opóźnieniu Deus Ex 3. Michaelius wyraził nadzieję, że Dungeon Siege 3 wyjdzie między Wiedzminem 2 i Deus Ex 3, na co ja odparłem, że DS3 ma przecież premierę 27 maja, więc akurat wbija się w okienko między tymi dwoma grami. DS3 = Dungeon Siege 3 DE3 = Deus Ex 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 W tym roku to jakieś wariactwo z premierami. Tyle się szykuje wszystkiego, że żeby to dokładnie przejść (nie "odhaczyć"), trzeba by pewnie urlop jakiś wziąć. I najprawdopodobniej niektóre tytuły sobie odpuszczę (chociaż kuszą), żeby przejść DX, Duke'a, Wiedźmina (ha, jeszcze w jedynkę nie grałem), nowy Crysis. To moja żelazna lista na ten rok :D . A pomyśleć , że Kotora 2 skończyłem w 3 dni a z ME2 męczyłem się 3 tygodnie. Ja odwrotnie. Kotora 3 tygodnie, ME2 parę dni. Co ciekawsze, me2 przejdę jeszcze raz co najmniej, kotora siódmy raz już mi się nie chce, chociaż... Tym razem może bym w końcu spróbował zrobić ciemną stronę mocy :lol:? DE3 = Deus Ex 3 DX3 = Deus Ex 3 ;] "E" nie wszyscy rozpoznają. Oby tylko do Deus Ex 11 nie doszło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=rnDEH0CmW_c&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Wygląda dobrze (poza tymi żółtymi podświetleniami, tragiczne to jest), tylko szkoda, że koleś nie umiał się ograniczyć tylko do filmiku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Mam nadzieje, że to podświetlenie będzie można wyłączyć bo to wygląda co najmniej idiotycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aT4OFZ2A8qo&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 oby tej gierki nie spierdzielili, dwójka kurzy sie na półce do dziś :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midway Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 To żółte podświetlenie dali żeby "konsolowcom żyło się lepiej" :) Oby była możliwość wyłączenia tego. Czy ta gra wyjdzie na pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Sztuczne sterowanie z PS3, zero płynności ruchów, no i bardzo nie podoba mi się to podświetlanie obiektów, z którymi możemy wejść w interakcję, oby dało się to wyłączyć. Na plus to oczywiście kilka dróg dotarcia do celu co wyróżniało zwłaszcza część pierwszą. Trochę razi to, że wybierając inną ścieżkę dotarcia do celu nie zdobywamy unikalnych przedmiotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 (edytowane) Za to podświetlanie powinien być karny k@#!s, zielony odcień otoczenia też mi sie średnio podoba. Poza tym wydaje sie ok Edytowane 19 Marca 2011 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 (edytowane) Trochę za bardzo przypomina MGS2 kolorystyką, ale niech im będzie. Tylko dlaczego jest tak jasno? Jedynka rozgrywała się cały czas nocą, co w sumie miało maskować niedostatki silnika, ale budowało również klimat. A tutaj oświetlenie jak na stadionie :/ ... Gdzie chowanie się w cieniu. Druga rzecz - nie ma śladów krwi - litości, mamy 2011 rok... Po trzecie - strażnicy po usłyszeniu strzałów mogliby jakoś żywiej zareagować, może krzykiem, jakiś alarm ogłosić. Na koniec wielkość tego parkingu i hali wewnątrz budynku nie powalają rozmachem, stawiam konia z rzędem że będziemy mieli syndrom pudełka do butów. Do tego narratorka opowiadająca o rewelacyjnych ficzersach gry, które już widzieliśmy 10 lat temu :P Póki co ani mnie grzeje, ani chłodzi. Edytowane 19 Marca 2011 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Faktycznie trochę to naciągane w pewnym momencie staną jak głupi i widać było że jeden ze strażników stoi skierowany twarzą w jego stronę i nic zero reakcji, powinien zareagować. Po drugie jaki sens w chowaniu tego ciała skoro broń zostaje na ziemi bądźmy konsekwentni jak już sprzątam to wszystko, chociaż pewnie będzie można tą broń zebrać... mam nadzieję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midway Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Zawsze gadają jakie to piękne a potem może wyjść nie powiem co. Mam nadzieję że będzie możliwość tworzenia własnych modów do tej gierki, bo nie jedna gra przeżywa drugą młodość dzięki modom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c22 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 To żółte podświetlenie tylko potwierdza, że teraz gry robi się dla idiotów, którzy nie mają pojęcia o graniu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 No i w/g mnie na 90% to nie zniknie z finalnej wersji/nie będzie opcji wyłączenia.. Sam raczej zaopatrzę się w wersję na x'a, bo to będzie gra czysto pod pada. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 To wciaz UE3 wiec zapewne wygrzebia gdzies w konfigach jak sie tego pozbyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 To wciaz UE3 wiec zapewne wygrzebia gdzies w konfigach jak sie tego pozbyc. koło UE3 to to nawet nie leżało ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Faktycznie, dopiero teraz sprawdzilem, ze leci na autorskim wspoldzielonym z Thiefem. To nawet troche dziwi pamietajac, ze wczesniejsze 2 wersje korzystaly z UE. Niemniej, moze cos z niego wygrzebia i znajda sposob na pozbycie sie tego podswietlenia na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 W sumie to wystarczyłoby od biedy kolor zmienić, na jakiś czarny czy zlewający się z tłem (a najlepiej na przezroczysty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) •• Cel: Zeke Sanders, czyli kolejny trailer Deus Ex: Bunt Ludzkości | => Gamezilla.pl Edytowane 24 Marca 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Deus Ex: Human Revolution - więcej screen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...