Skocz do zawartości
nrl

Deus Ex 3

Rekomendowane odpowiedzi

Michaelius, przecież DS3 ma premierę 27 maja, masz 10 dni, żeby wieśka zaliczyć:)

Eee, jak to? Była mowa o maju, nie sierpniu chyba ;]

EDIT: Ano ;]

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Caleb, pogubiłeś się trochę, Wreq stronę wcześniej dał newsa o opóźnieniu Deus Ex 3. Michaelius wyraził nadzieję, że Dungeon Siege 3 wyjdzie między Wiedzminem 2 i Deus Ex 3, na co ja odparłem, że DS3 ma przecież premierę 27 maja, więc akurat wbija się w okienko między tymi dwoma grami.

DS3 = Dungeon Siege 3

DE3 = Deus Ex 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym roku to jakieś wariactwo z premierami. Tyle się szykuje wszystkiego, że żeby to dokładnie przejść (nie "odhaczyć"), trzeba by pewnie urlop jakiś wziąć. I najprawdopodobniej niektóre tytuły sobie odpuszczę (chociaż kuszą), żeby przejść DX, Duke'a, Wiedźmina (ha, jeszcze w jedynkę nie grałem), nowy Crysis. To moja żelazna lista na ten rok :D .

A pomyśleć , że Kotora 2 skończyłem w 3 dni a z ME2 męczyłem się 3 tygodnie.

Ja odwrotnie. Kotora 3 tygodnie, ME2 parę dni. Co ciekawsze, me2 przejdę jeszcze raz co najmniej, kotora siódmy raz już mi się nie chce, chociaż... Tym razem może bym w końcu spróbował zrobić ciemną stronę mocy :lol:?

DE3 = Deus Ex 3

DX3 = Deus Ex 3 ;]

"E" nie wszyscy rozpoznają.

Oby tylko do Deus Ex 11 nie doszło :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sztuczne sterowanie z PS3, zero płynności ruchów, no i bardzo nie podoba mi się to podświetlanie obiektów, z którymi możemy wejść w interakcję, oby dało się to wyłączyć. Na plus to oczywiście kilka dróg dotarcia do celu co wyróżniało zwłaszcza część pierwszą. Trochę razi to, że wybierając inną ścieżkę dotarcia do celu nie zdobywamy unikalnych przedmiotów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę za bardzo przypomina MGS2 kolorystyką, ale niech im będzie. Tylko dlaczego jest tak jasno? Jedynka rozgrywała się cały czas nocą, co w sumie miało maskować niedostatki silnika, ale budowało również klimat. A tutaj oświetlenie jak na stadionie :/ ... Gdzie chowanie się w cieniu. Druga rzecz - nie ma śladów krwi - litości, mamy 2011 rok... Po trzecie - strażnicy po usłyszeniu strzałów mogliby jakoś żywiej zareagować, może krzykiem, jakiś alarm ogłosić. Na koniec wielkość tego parkingu i hali wewnątrz budynku nie powalają rozmachem, stawiam konia z rzędem że będziemy mieli syndrom pudełka do butów. Do tego narratorka opowiadająca o rewelacyjnych ficzersach gry, które już widzieliśmy 10 lat temu :P

Póki co ani mnie grzeje, ani chłodzi.

Edytowane przez Aquarium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie trochę to naciągane w pewnym momencie staną jak głupi i widać było że jeden ze strażników stoi skierowany twarzą w jego stronę i nic zero reakcji, powinien zareagować. Po drugie jaki sens w chowaniu tego ciała skoro broń zostaje na ziemi bądźmy konsekwentni jak już sprzątam to wszystko, chociaż pewnie będzie można tą broń zebrać... mam nadzieję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, dopiero teraz sprawdzilem, ze leci na autorskim wspoldzielonym z Thiefem. To nawet troche dziwi pamietajac, ze wczesniejsze 2 wersje korzystaly z UE. Niemniej, moze cos z niego wygrzebia i znajda sposob na pozbycie sie tego podswietlenia na PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi