m4r Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Ja jak wyżej :D Czekałem na jakąś promocję i się doczekałem... W sumie załapałem się w ostatniej chwili (4 godziny do końca promo :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 A teraz całkiem niezla inicjatywa ze strony Cenegi dla osob, ktore dopiero zastanawiaja sie nad zakupem DXHR: Cenega zachęca do zakupu Deus Ex: Bunt Ludzkości darmowym DLC - gram.pl Na naszym rynku DLC bedzie dostepne w wersji pudelkowej - nie wiem tylko czy znajdziemy tam krazek czy kod umozliwiajacy pobranie dodatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilgamesz Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mam pytanie czy w Deus Ex: Human Revolution jest opcja sterowania padem od xboxa 360 ? Od razu wyjaśniam osobom nie uznającym gry padem na komputerze,że zmieniłem wreszcie kompa na takiego, który podoła najbardziej wymagającym grom. Jednak klawiaturka pozostała ze starego pieca i jest to typowa klawa do pisania. Szukam jakies klawiatury do gier,ale chcę kupić coś porządnego. A to niestety kolejny spory wydatek. A sterowanie padem lubie,bo jestem zapalonym konsolowcem. Nie sprawia więc mi to kłopotu. Stąd te pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Da się grać na padzie i to całkiem wygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilgamesz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Bardzo sympatyczna gierka i aż się sobie dziwię,że w nią wcześniej nie pograłem. Jedno mnie tylko wkurza. To strasznie małe napisy kwestii mówionych w grze. W menu wszystko jest oki,ale już napisy podczas gry to jakaś porażka. Z tak małymi to nie spotkałem się w zadnej grze. Może macie pomysł jak je powiększyć.Może nie zauważyłem tego w ustawieniach gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Bardzo sympatyczna gierka i aż się sobie dziwię,że w nią wcześniej nie pograłem. Jedno mnie tylko wkurza. To strasznie małe napisy kwestii mówionych w grze. W menu wszystko jest oki,ale już napisy podczas gry to jakaś porażka. Z tak małymi to nie spotkałem się w zadnej grze. Może macie pomysł jak je powiększyć.Może nie zauważyłem tego w ustawieniach gry? Sposobem na to będzie na pewno obniżenie rozdzielczości. Pytanie tylko czy bedzie odpowiadał Ci taki kompromis. Są ludzie, którzy nie zwracają uwagi na rozdzielczość a są tacy ( jak ja ), że używają możliwie najwyższych. Posiadam monitor 24" i przy natywnej rozdzielczości 1920x1080 napisy są dobrze widoczne. Mogły by być ciut większe ale i tak bez problemu daje sobie radę z czytaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Wiecie moze czy jest szansa na odpalenie DLC z Gamersgate z podstawka ze Steam'a ? Akurat jest promo na Gamersgate na DLC - wychodzi ok 12 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Na Steamie obniżka: Pakiet Deus Ex-ów -75% ceny. Przykładowo najnowszy Human Revolution wychodzi po 25zł ! Oferta ważna cały weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzisiaj (!!!! ) się dowiedziałem, że jest wersja reżyserska DX:HR. W tym momencie, dla posiadacza DX:HR/Missing link, cena to 4€ na Steamie. W grze odrobinę zmieniona rozgrywka - w kilku miejscach (wyczytałem, że głównie w walkach z "bossami") przebudowane mapki, przez co można grać w inny sposób, niż w normalnej wersji. Oprócz tego mniej pomarańczowego oświetlenia i (najważniejsze) komentarze autorów związane z lokacjami, fabułą, etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tylko podobno ta wersja reżyserska nie jest po polsku. Poza tym płacić drugi raz za to samo z jednym dodatkiem, nawet jeśli gra jest godnym następcą poprzednich części...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Język wydawnictwa akurat najmniej mnie interesuje - podstawkę przechodziłem po angielsku, dlc też. Drugi raz za to samo się nie płaci: ja traktuję te 4€ jako opłatę za te właśnie modyfikacje w stosunku do pierwszej wersji. Krata browara to śmiesznie mało, jak za takie coś. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...