Carson Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Muzyka w klimacie deus exa po prostu stawia wlosy do pionu :blink: Niesamowity klimat wylewa sie z tych trailerow/gameplayow. To i rage beda grami tego roku moim zdaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Premiera DX: Human Revolution tuż tuż. Warto zastanowić się nad wyborem edycji, która zagości niebawem na naszych półkach. Do wyboru mamy: - wersję podstawową - wersję Augmented Edition - edycję kolekcjonerską Dokładnych cen nie będę podawał, gdyż są one różne. Można mniej więcej zorientować się na Allegro Mój osobisty dylemat polega na tym: Brać wersję Augmented, czy wziąć znacznie tańszą podstawkę a zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na dodatki DLC w przyszłości. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Brać wersję Augmented, czy wziąć znacznie tańszą podstawkę a zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na dodatki DLC w przyszłości. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Gadżety to tylko gadżety, zresztą dodatkowe wyposażenie to nic niezwykłego, no i czemu ułatwiać sobie start? :> Jedna misja też w sumie niewiele, więc wolałbym chyba zostawić kasę na przyszłe DLC. Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Mnie trochę odrzucają ceny obu rozszerzonych edycji... no i te głupawe bonusy w kolekcjonerce, typu 10k kredytów na start. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Kolekcjonerke jednak wycofali z naszego kraju, a sądząc chyba po tych 2000 szt. w europie już nic nie zostało. Ja tam porwałem się na Augmented Edition. Zobaczę co z tego wyjdzie... po premierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moe Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kolekcjonerke jednak wycofali z naszego kraju, a sądząc chyba po tych 2000 szt. w europie już nic nie zostało. Ja tam porwałem się na Augmented Edition. Zobaczę co z tego wyjdzie... po premierze. tez bede celowal w augumented ... troche glupie ale tyle lat czekalem na ta gre ze albo sie zawiode bardzo albo zaskocze pozytywnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Na Alledrogo widziałem za 105zł wersją zwykłą + DLC i bardzo poważnie zastanawiam się nad zakupem. Co prawda artbook i soundtrack z wersji Augmented kusi, ale 180zł to lekka przesada. Inna rzecz, że boję się trochę, że graty z DLC tradycyjnie pojawią się automagicznie w plecaku w momencie rozpoczęcia gry i będzie za łatwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zamówiłem tą wersję podstawową z DLC. Na dodatki szkoda mi kasy i miejsca na półce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hUo1KMrtlCs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) W MediaMarkt ma byc edycja limitowana po 99 zl: http://www.mediamarkt.pl/upload/1872/Segregator1-5_kopia.jpg Ciekawe, czy inne sieci sklepow takze uracza nas podobna promocja. @costi: Podobno DLC ma byc w formie kodu, ktory odblokowuje dodatkowa zawartosc. Tak podaje opis na sklep.gram.pl. Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Że w formie kodu, to się domyślam, ale chodzi mi o sposób podania postaci nowego sprzętu w grze - czy pojawi się on w sklepach albo jako nagroda za questa, czy po prostu nagle, na początku gry, inventory stanie się nieco pełniejsze ;) A co do tej edycji "limitowanej" - to jest zwykła edycja premierowa z DLC, to samo co da się dostać np. na Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Racja, wychodzi na to, ze to MM nazwal sobie taka wersje jako "limitowana". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Jak wygląda sprawa polonizacji w tych edycjach? Czy ta najtańsza jest w pełni spolonizowana czy może jest do wyboru wersja angielska i polska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Sklepy twierdzą, że to kinówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ciekawe dlaczego data premiery w tej gazetce przewidziana jest na 25 sierpnia. Byłoby to dzień wcześniej od oficjalnie zapowiedzianej daty. Napewno 24-go zadzwonię do MM i upewnię się co do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) W Sieci pojawiaja sie juz recenzje. Polskie: Gry OnLine - 9.0 Gamecorner Polygamia - 5/5 Gamezilla - 9 gram.pl - 9.5 Gry WP - 5/5 Zagraniczne: PC Gamer - 94 Destructoid - 9.5 Rock, Paper, Shotgun IGN - 9.0 Oceny zgodne. Gra powinna wystarczyc na ok 30 godzin rozgrywki. W czwartek bede akurat niedaleko MM w Czeladzi, wiec przejde sie i zakupie, o ile bedzie na polkach ;) Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez brachol 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=e1dvYytX-bA oceńcie sami, o jejciu jejciu ... ale koleś mógłby się zamknąć Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez zal0st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 To pierwszy poziom z bety także oceniane było osobiście. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 To pierwszy poziom z bety także oceniane było osobiście. ;] jak tak to przepraszamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Teraz coś prosto odemnie. Motyw muzyczny z trailera zagrałem na organach. Starałem się jak mogłem, jednak muszę jeszcze to doszlifować bo jest dosyć nierówno i parę razy nie trafiłem w ten klawisz co trzeba ;) Nigdy wcześniej nie grałem na organach, to moja pierwsza piosenka. Nie śmiać się! :lol: http://www.youtube.com/watch?v=hwaP5FOzj2o 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) Starałem się jak mogłem, jednak muszę jeszcze to doszlifować bo jest dosyć nierówno i parę razy nie trafiłem w ten klawisz co trzeba ;) Nigdy wcześniej nie grałem na organach, to moja pierwsza piosenka. Oto jak gry komputerowe mają zbawienny wpływ na ludzi, pobudzając ich do robienia zupełnie nowych rzeczy ;] Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Caleb, a Ty siedzisz juz nad recenzja? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) Najwięcej zastrzeżeń o grze usłyszałem tutaj : http://www.gametrailers.com/video/review-deus-ex/719501 W skrócie: podobne lokacje, główne miasta nie wiele się różnią, zadania poboczne takie sobie, skrypty przeciwników nierówne od głupich, przez sztywno wytyczone ścieżki i zachowania, po lunety w oczach z Far Cry pierwszego. Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Na Alledrogo widziałem za 105zł wersją zwykłą + DLC i bardzo poważnie zastanawiam się nad zakupem. Co prawda artbook i soundtrack z wersji Augmented kusi, ale 180zł to lekka przesada. Inna rzecz, że boję się trochę, że graty z DLC tradycyjnie pojawią się automagicznie w plecaku w momencie rozpoczęcia gry i będzie za łatwo. Po co kombinowac z alle szajsem jak mozna z cenegi wziac sobie kod na 40% z KG i miec DE3 za 90 zeta+wysylka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zapowiada się rewelacyjnie - This Deus Ex: Human Revolution launch traiiler shows a changed man | Joystiq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Panowie jak ktoś grał w betę i dostanie pełną do łapek to poproszę o opinie czy zaszły jakieś zmiany ? Graficzne/gameplay - cokolwiek co pomoże w decyzji o kupnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) No panowie, wg Media Markt premiera już dziś (25.08). Rano będę dzwonił do nich się upewniać. Było by fajnie bo jutro (tzn. dziś) miałbym co robić. Przejadę się, kupię i gierka będzie sobie ładnie wyglądać do dnia następnego - konsumpcyjnego Będzie trochę czasu na pomacanie, poprzeglądanie instrukcji itd. @ZIBI_PL na pewno (i to nie tylko ja) zdam relację z pierwszych wrażeń. Grałem w betę, więc coś może uda mi się wychwycić. Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez Włodi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 kupujac klucz na allegro do wersji ze Steama za 89 zl mozna miec w tej cenie augumented edition, a uzywajac tricku z VPN aktywowac gre i grac przed premiera. Ja tak zrobilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Potwierdzam, 99 zł w Media, zaraz instaluje :D Epic FAIL :lol: Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 No to normalne, premiera będzie o północy, wtedy można zainstalować. Ściągnąć pre-load można wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...