Bogdan_ Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 jak zainstalować w XP z SP1 boot screen,a? http://www.themexp.org/download.php?type=boot&id=10049 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 1.Backup (copy) the file %windir%system32ntoskrnl.exe (most likely C:windowssystem32ntoskrnl.exe - the boot screen) 2.Download the .zip to your computer 3.Extract ntoskrnl.exe to a directory other than %windir%system32 (most likely C:windowssystem32) 4.Reboot your computer into Safe Mode (hit F8 before the boot screen) or into true DOS (from a boot disk) 5.Overwrite the file %windir%system32ntoskrnl.exe (which should have been backed up) with the extracted exe 6.Reboot your computer as you normally would Wystarczylo nacisnac "How to"... http://www.themexp.org/howto.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 problem w tym, że mam NTFS na dysku i pod DOS-em nic nie zdziałam bez odpowiednich narzędzi.Liczyłem nz to, że może ktoś zna jakiś program do tego celu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Programik BootXP sam za Ciebie odwali robote. A co do skopiowania pliku ntoskrnl.exe to robi sie to w trybie awaryjnym o czy zreszta napisał [yarazz]. W razie problemów z "wirtaminką" kontaktuj sie ze mną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 dzięki za pomoc, znalazłe freeware-owy program logonibootrandomizer i udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...