kamilo23 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Motorola zaprezentowała kolekcję nowych modeli telefonów komórkowych na rok 2007. Brzmi to jak początek relacji z pokazu mody, lecz uwierzcie, drodzy Czytelnicy - było co oglądać. Wśród zaprezentowanych modeli znalazły się między innymi smartphone'y MOTO Q, aparaty z nowej rodziny RAZR^2, czy też modele muzyczne ROKR Z6. Nowe telefony różnią się nie tylko grupami docelowych użytkowników, ale także systemami operacyjnymi, na których pracują (SymbianOS, Windows Mobile 6, Linux+Java), wyposażeniem, wyglądem zewnętrznym i standardem sieci, w których pracują. Więcej http://www.idg.pl/news/110509.html Piękne cuda kurcze aż dech zapiera. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remol Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Zakochałem się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Dla mnie to nie są cuda świata. Te telefony dla mnie nie mają niczego "odlotowego". Podkreślam jedynie dla mnie. Czekam na jakiś telefon muzyczny. Może niedługo jakiś się pojawi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 we wszystkich nieśmiertelna klawiatura od V3... Rózne rzeczy można mówić o motkach.. ale klawirki mają pierwsza klasa... t720 jaką miałem od początku kiedy wyszła na świat do tej pory ma klawisze jak nówki.. zero zużycia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...