TK Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) j/w lapek hp nx7300 vista doprowadzi mnie do szału! Nie dosć że zjada ~ 350mb pamięci z 500 to jest mi strzela różne fochy! Chodzi mi o gwaranacje, czy jak usune oryg viste i wgram xp`ka czy będe mógł do tak oddać na gware jesli nie będe miał możliwości zrobienia formata. Edytowane 20 Maja 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Tak, możesz. System się nijak ma do gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c7298a269359a4b4 niebyłbym taki pewien :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Ok, nie ma sterow do kontrolera dyskow w Twoim laptopie (jakis na sata zapewne), ale to nadal nie ma nic do gwarancji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 To skąd te stery wziąc? Płyt żadnych do lapka nie miałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Ze strony HP na przyklad? Tak BTW nie jestem pewien (wcale, a wcale), ale Win XP ze zintegrowanym SP2 powinien pojsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertB Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) W załączniku instrukcja :D SATA.pdf Edytowane 18 Maja 2007 przez RobertB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Kocham Was chłopaki :D Wystarczyło zmienić tylko w biosie na Enabled ;) Bez tej reszty w załączniku. Właśnie mi się formatuje dysk ( potrwa troszke.. 69gb <_< ) no ale nic :) W końcu będe zadowolony. Będe mógł spokojnie pracować, nie mówiąc już jak przyjdzie moje kolejne 512mb za 42zł :] Jeszcze raz dzięki ;) Już po wszystkim - ale jak teraz zrobić żeby mi pokazywał chociaż stan baterii na dole? Edytowane 18 Maja 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zainstalowac NHC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...