SU8Z3R0 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Witam, bylbym wdzieczny za ocene tej obudowy http://www.allegro.pl/item193313557_czarna...c_express_.html Zamierzam zbudować 2 kompy biurowe. Ta obudowa jest ladna ale zapewne kiepskiej jakości. Jest do niej zasilacz firmy bumbum. Zastanawiam sie czy warto zaryzykować czy lepiej kupic obudowe za 100 i zasilacz za 150. Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Witam, bylbym wdzieczny za ocene tej obudowy http://www.allegro.pl/item193313557_czarna...c_express_.html Zamierzam zbudować 2 kompy biurowe. Jak kompy biurowe to i pewnie niezbyt wymagający konfig. Powinna wystarczyć. Jak nie przegniesz z prockiem i grafą(pewnie nie przegniesz) zasiłka tez to uciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 jak na sprzęt biurowy to obudowa starczy, choć szinobi to kompletny szajs. co do zasilacza to juz bym wybral cos pewniejszego od fevera. Np DEltę DPS-350AB lub 400W z PWR_OK wtedy na bude zostaje jeszcze 100zł a zasiłka jest juz nie do ugryzienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Osobiście oglądąłem tą obudowę oraz jej wnętrze i zasilacz. Mimo, że Delta to nie jest spokojnie poradzi sobie z komputerem biurowym, o dziwo nie jest nawet głośny ten zasilacz. Co do obudowy to jestem zaskoczony jakością wykonania, blacha nie jest może najgrubsza, ale w tej cenie to rewelacja. Dodatkowo wentylator oraz panel sterujący z wyświetlaczem, czego więcej oczekiwać ? Edytowane 18 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Świniobij ma cieniutką blachę - 0,5 mm i jest ogólnie średnio wykonany. Przekładałem do niej kumplowi bebechy. Ładne sznyty miałem potem na łapach :D Ale w cenie ok. 150 zylka takie wykonanie to raczej standard. Sharkoon Rebel i CM Elite mają po 0,6 mm. Jak się HDD na miękko da to buda nie jest taka zła. Ważne że ma miejce na 120mm na tył i na przód. Wiatrak firmowy jest dość głośnawy, ale można go spowolnić. Na mój gust całkiem twarzowa buda. LCD się średnio przydaje, ale to i tak detal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SU8Z3R0 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Ok dzięki za pomoc, zamówię jedną i sprawdzę czy warto zamówić drugą. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 A co byście chcieli za takie pieniądze? Coolermastera z blachą SECC 1mm? Porządne obudowy zaczynają się od 200zł wzwyż. Choć to nie znaczy ze tańsze trzeba omijać z daleka bo śmierdzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...