Monaro Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Mam pytanie dotyczace odczytu S.M.A.R.T dysku na Vista 64bit. Jakim programem mozna to zobaczyc? Sprawdzalem HD Tune 2.53, Everestem, kilkoma innymi i zaden nic nie pokazuje.... Chcialbym wiedziec, bo kiedys mialem relokowane sektory i nie wiem co tam slychac nowego w tym. Ktos wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 u mnie everest na viscie 64 bit działa i mam pełen obraz smart :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Bo masz mobo na intelu a na nforce 650/680 podobno nie pokazuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 To nie kwestia samej Visty 64 tylko czipsetu Nforce + Visty 64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...