adamlop Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) Ma ktos pomysl dlaczego mi sie firefox i thunderbird wywala po OC, wszystko jest ok na 9,5x300 1,35v natomiast cyrk na 9,5x310 nawet 1,425v proc testowany 4h orthosem pamiec 667 pracuje na 715@2.2v czyli nie ma prawa walic, memtest 3.0 przechodzi 2 cykle. Bez oc firefox i tbird stabilne :/ O co chodzi ? Czyzby temperatura, bo nic innego mi na mysl nie przychodzi, freezer chlodny :/ Edytowane 19 Maja 2007 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 jezeli to przegladarki sie wywalaja, oznacza to ze problem jest z pamieciami. 2 cykle testu to za malo sprawdz jeszcze gold memory, ale zostaw go conajmniej na nocke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 wlasnie u mnie tez czasem opera sie wywala :( a testy wszystkie przechodzi ok procek . czyli ze najlepiej dovoltowac ram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Opera raczej tak ma, że się lubi sypać, więc imho nie ma się czym przejmować ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 jezeli to przegladarki sie wywalaja, oznacza to ze problem jest z pamieciami. 2 cykle testu to za malo sprawdz jeszcze gold memory, ale zostaw go conajmniej na nocke ;] Dokładnie. Dobrym testem pamięci (na przykład czy T1 dobrze działa) jest odpalenie video google. Jak tam przejdzie to imo pamieci sa stabilne :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Jak podkręce swojego duona na 2250 na napięciu 1.575 to wszystkie gry chodzą stabilnie, a firefox i thunderbird się wywalają.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burczga Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Ma ktos pomysl dlaczego mi sie firefox i thunderbird wywala po OC, wszystko jest ok na 9,5x300 1,35v natomiast cyrk na 9,5x310 nawet 1,425v proc testowany 4h orthosem pamiec 667 pracuje na 715@2.2v czyli nie ma prawa walic, memtest 3.0 przechodzi 2 cykle. Bez oc firefox i tbird stabilne :/ O co chodzi ? Czyzby temperatura, bo nic innego mi na mysl nie przychodzi, freezer chlodny :/ Jeśli masz możliwość to puść pamięci asynchro i zobacz co jest grane może żeczywiście to ich wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...