Skocz do zawartości
Oli20053

G.skill Hz

Rekomendowane odpowiedzi

WHY? jakieś uzasadnienie :unsure:

ramy z takim przedzialem napieciowym napewno sa na D9 do tego lepsze timingi ma standardowo...

(wogole gdzie takie HZty znalazles)

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ramy z takim przedzialem napieciowym napewno sa na D9 do tego lepsze timingi ma standardowo...

(wogole gdzie takie HZty znalazles)

Niestety te 4-4-4-5 juz sa nie osiagalne ale pozostaje nadal problem z wyborem a mianowicie G.skill F2-6400CL4D-2GBHK Czy HK jest lepsze od HZ ? Koleś z allegro twierdzi ze sa bardziej podatne na O/C ale to tylko sprzedawca wiec zostajecie Wy:)

HK Cas Latency 4

Timing 4-4-3-5 Voltage 2.0V - 2.1V

Wyglada to rewelacyjnie w porównaniu z timingami HZ ale czy faktycznie HK jest wydajniejsze ?

NIE WIEM CO WYBRAĆ :mur:

Edytowane przez Oli20053

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety te 4-4-4-5 juz sa nie osiagalne ale pozostaje nadal problem z wyborem a mianowicie G.skill F2-6400CL4D-2GBHK Czy HK jest lepsze od HZ ? Koleś z allegro twierdzi ze sa bardziej podatne na O/C ale to tylko sprzedawca wiec zostajecie Wy:)

HK Cas Latency 4

Timing 4-4-3-5 Voltage 2.0V - 2.1V

Wyglada to rewelacyjnie w porównaniu z timingami HZ ale czy faktycznie HK jest wydajniejsze ?

NIE WIEM CO WYBRAĆ :mur:

HK sa na promosach... wiec gorzej niz HZ ktore sa na micronach.

zreszta model HZ w hierarchii g.skilla jest wyzej niz HK ... dla mnie HZ sa jedynym slusznym wyborem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi