Skocz do zawartości
Gość

Hm nowy zestaw i pare pytan do posiadaczy athlona i P4

Rekomendowane odpowiedzi

To będzie chyba najdłuższy mój post na tym forum. A więc sprawa 1-sza:

Jaki tuner polecacie i czy każdy ma zadowalającą jakość obrazu??

2 Sprawa zostało troche kasy po komunii i co by tu wybrać???

Pentium4 1,6A + Asus P4B533 (Jaka seria tego P4?? Czy w wersjach Box seria proca jest napisana na pudełku? Lub można je rozpakować i szukać tej jedynej??:)) Tu proźba do Koshera, PITer’a i innych sorry, że nie pamiętam xywek :) ale narobiło się tych 4 na forum jak niedawno Celków Tualantinów :).

Jestem bardzo ciekawy gdyż w tej chwili mógłbym dokupić do mojego zestawu Athlona, ale jak P4 będzie lepszy to po co tracić kase.

Hm i jeszcze jedno pytanko co jest lepsze

Geinward GF3 TI200 64MB pewnie źle napisałem czy Radeon 8500LE build by ATI??? Zastosowanie to praca w windows i granie :).

Tu odnośnie punktu 2 :powiedzcie mi bo wcześniej mieliście Athlony czemu zmieniliście te proce na P4?? Z jakich powodów i czy widać jakieś przyspieszenie lub zwolnienie w działaniu kompa ;). Czy żałujecie swojego wyboru???

Uff to tyle na razie :) . Na taką ilośc pytań to chyba jeszcze nie odpowiadaliście ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ad1: Nie polecam żadnych tunerów sam mam Flyvideo 2000S i musze powiedzieć że lepszą inwsetycja jest kupno uzywanego tv.

Ad2:Trudny wybór:) ale P4b... no wziąłbym to P4

Ad3: Ani to ani to lepiej kupić Albo Winfasta gf3 ti500 albo jakieś gf 4200 ale jak już tak to ja bym wziął Radeona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piter!!! co ty robisz???? nie kupuj Intela poczekaj chwile jak wyjda XP w 0,13um!. Dajmy na to ze P4 1,6 podkrecisz na 2,6Ghz. To i tak jak wiemy Amd Xp w 0,13um beda sie podobno troche gorzej krecic od p4 ale na pewno XP 1800+ w 0,13um podkrecisz do 2,1Ghz! to jest niemalze pewne!!!! A XP@2100mhz jest wydajniejszy nawet od P4@3,0Ghz!!!. Mowie ci Piter poczekaj te pol miecha az wyjda XP w 0,13um i se go sprawisz nie bedziesz musial mobo zmieniac!!!. A co do frafy to sobie kup Gf4ti4200 za 740zl sa w pcprojekt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tristan ma racje :!:

Premiera Tberda zapowiadna jest bodajże na 10 czerwca. Zaraz po niej bedzie już wiadomo co potrafi nowy XP. Wtedy można podjąc już spokojnie decyzje o kupnie nowego sprzetu :). Chyba warto poczekać te pare dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niewiem co ludzie widza w gownianym p4. Ci co kupili tego procka mieli chyba sperme na oczach! to ze sie dobrze podkreca ten jeden jedyny p4 1.6 to nieznaczy ze trzeba kase na shit wydawac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczne od tego ze nie bede polemizowal z ludzmi, ktorzy siedza na tym forum tylko po to zeby odradzac kupno dobrego procka.

PIT_er: Ja mam SL688 Costa Rica. Jak go kupowalem to mial byc BOX ale okazalo sie ze byl sam procek, wiec odjeli mi od jego ceny 60zl, niby cena wiatraka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niewiem co ludzie widza w gownianym p4. Ci co kupili tego procka mieli chyba sperme na oczach! to ze sie dobrze podkreca ten jeden jedyny p4 1.6 to nieznaczy ze trzeba kase na shit wydawac

Ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy post kaumenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piter!!! co ty robisz???? nie kupuj Intela poczekaj chwile jak wyjda XP w 0,13um!. Dajmy na to ze P4 1,6 podkrecisz na 2,6Ghz. To i tak jak wiemy Amd Xp w 0,13um beda sie podobno troche gorzej krecic od p4 ale na pewno XP 1800+ w 0,13um podkrecisz do 2,1Ghz! to jest niemalze pewne!!!! A XP@2100mhz jest wydajniejszy nawet od P4@3,0Ghz!!!. Mowie ci Piter poczekaj te pol miecha az wyjda XP w 0,13um i se go sprawisz nie bedziesz musial mobo zmieniac!!!. A co do frafy to sobie kup Gf4ti4200 za 740zl sa w pcprojekt.

Totalne bzdety, ktorych nikt na swiecie nie powionien brac na serio. (niemalze pewne- haha. Pewne to jest to, ze Intel 1.6A kreci sie jak traba powietrzna). I tylko ten proc na dzien dzisiejszy sie oplaca brac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego nyny i kaeras nie maja t bana ? Jakbym chcial sobie poogladac glupie malpy to poszedlbym do zoo a nie na forum.

wiesz czemu?

bo jestes glupim pisiorem co ma brzydki ryj!

Ales Ty glupi. O boze :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko do Koshera powiedziałes że miałes miec boxa i dostałeś oem

a opuscili ci tylko 60 zł ???

moim zdaniem nabili cie troche w butelke o ile dobrze pamietam to box ma 3 lata gwary a oem tylko 12 miechów a po 2 to chyba oem od boxa jest duzo tanśzy powini ci opuscić minium 100

sorx jesli coś pomyliłem 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego nyny i kaeras nie maja t bana ? Jakbym chcial sobie poogladac glupie malpy to poszedlbym do zoo a nie na forum.

wiesz czemu?

bo jestes glupim pisiorem co ma brzydki ryj!

Ales Ty glupi. O boze :twisted:
Ty nie wiele madrzejszy. Co do Tristana i pompki to jak nie wiesz jak bylo to sie zamknij. I lepeij sie nie wypowiadaj bo sam nie umiesz zakladac radiatora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do pompki Tristana to pisal na forum wiec nic nie zmyslam. A radiatora nie musze umiec zakladac bo mam celerona :P

stary ale ty masz na<span style="color:red;">[ciach!]</span>e pod czachą. weź się lecz bo się twoich postów to się q... czytać nie da. piepszysz się z tym intelem czy ci płacą za to pier.... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm to dzwne , Ci co maja AMD to są Agresywni :), wystarczy cos wspomniec o wydajnosci P4 i AMD to odrazu robi sie afera :(

poprostu nie lubie jak ktos kłamie
Dalem linka do testow wiec cicho mi tu.

Jak sie wydziera jeden z drugim AMD rulezz to dopiero takich rzeczy mozna nie lubiec. Proste, powiedziec cos latwo gorzej z dowodami. Ja na szczescie takich problemow nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.5roku jechalem na AMD mialem kilkanascie procków ale raz sobie powiedzialem pier..le ja chce miec normalnego kompa, cichego, wydajnego i przy którym nie bede musial grzebać. Poprostu musialem zmienic otoczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...