abramakabra Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Piter!!! co ty robisz???? nie kupuj Intela poczekaj chwile jak wyjda XP w 0,13um!. Dajmy na to ze P4 1,6 podkrecisz na 2,6Ghz. To i tak jak wiemy Amd Xp w 0,13um beda sie podobno troche gorzej krecic od p4 ale na pewno XP 1800+ w 0,13um podkrecisz do 2,1Ghz! to jest niemalze pewne!!!! A XP@2100mhz jest wydajniejszy nawet od P4@3,0Ghz!!!. Mowie ci Piter poczekaj te pol miecha az wyjda XP w 0,13um i se go sprawisz nie bedziesz musial mobo zmieniac!!!. A co do frafy to sobie kup Gf4ti4200 za 740zl sa w pcprojekt. Orientujesz się może ile będą kosztować te Athlony ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Hmm to dzwne , Ci co maja AMD to są Agresywni :), wystarczy cos wspomniec o wydajnosci P4 i AMD to odrazu robi sie afera :(poprostu nie lubie jak ktos kłamieDalem linka do testow wiec cicho mi tu. Jak sie wydziera jeden z drugim AMD rulezz to dopiero takich rzeczy mozna nie lubiec. Proste, powiedziec cos latwo gorzej z dowodami. Ja na szczescie takich problemow nie mam. no dales linka do testow ale ja tam widze ze amd z wolniejszym zegarem i tak kopie p4 no dziwne zeby xp 2.1 skopal p4 2.5 chlopcze zastanow sie ! ja tylko popatrzylem jak radzi sobie xp i juz wiem co jest lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 1.5roku jechalem na AMD mialem kilkanascie procków ale raz sobie powiedzialem pier..le ja chce miec normalnego kompa, cichego, wydajnego i przy którym nie bede musial grzebać. Poprostu musialem zmienic otoczenie. PITer, ale cala prezyjemnosc w tym ze mozna "pogrzebac" w kompie :D Jezeli chcesz cichy i wydajny to nie widze problemu , WC rulzz ! 8) (co do grzebania, to robie to dla przyjemnosci, nie zebym musial, bo cos sie pie***i :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Hmm to dzwne , Ci co maja AMD to są Agresywni :), wystarczy cos wspomniec o wydajnosci P4 i AMD to odrazu robi sie afera :(poprostu nie lubie jak ktos kłamieDalem linka do testow wiec cicho mi tu. Jak sie wydziera jeden z drugim AMD rulezz to dopiero takich rzeczy mozna nie lubiec. Proste, powiedziec cos latwo gorzej z dowodami. Ja na szczescie takich problemow nie mam. no dales linka do testow ale ja tam widze ze amd z wolniejszym zegarem i tak kopie p4 no dziwne zeby xp 2.1 skopal p4 2.5 chlopcze zastanow sie ! ja tylko popatrzylem jak radzi sobie xp i juz wiem co jest lepsze Albo niedowidze albo Ty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Hmm to dzwne , Ci co maja AMD to są Agresywni :), wystarczy cos wspomniec o wydajnosci P4 i AMD to odrazu robi sie afera :(poprostu nie lubie jak ktos kłamieDalem linka do testow wiec cicho mi tu. Jak sie wydziera jeden z drugim AMD rulezz to dopiero takich rzeczy mozna nie lubiec. Proste, powiedziec cos latwo gorzej z dowodami. Ja na szczescie takich problemow nie mam. no dales linka do testow ale ja tam widze ze amd z wolniejszym zegarem i tak kopie p4 no dziwne zeby xp 2.1 skopal p4 2.5 chlopcze zastanow sie ! ja tylko popatrzylem jak radzi sobie xp i juz wiem co jest lepsze Albo niedowidze albo Ty ?ja powiedzialem ze kopie p4 ale jakiego to niepowiedzialem ! a w testach widac ze xp 2.1 klepie p4 2.2 i to widac jak na dloni. ale ty bys i tak wybral p4 bo to przeciez Intel ktorym jestes zaslepiony, i co z tego ze procek jest mniej wyadjny i do tego drozszy przecie to Intel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Ja tu o wydajnosci a ten klepie w te klawisze non stop slowo cena. Mam gdziesik cene. Dalem linka zebyscie zobaczyli jaki proc intela jest szybki. A jezeli bedzie mi chodzilo tez o cene to dam znac nowym topic`iem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 1.5roku jechalem na AMD mialem kilkanascie procków ale raz sobie powiedzialem pier..le ja chce miec normalnego kompa, cichego, wydajnego i przy którym nie bede musial grzebać. Poprostu musialem zmienic otoczenie. PITer, ale cala prezyjemnosc w tym ze mozna "pogrzebac" w kompie :D Jezeli chcesz cichy i wydajny to nie widze problemu , WC rulzz ! 8) (co do grzebania, to robie to dla przyjemnosci, nie zebym musial, bo cos sie pie***i :lol: ) Wiesz co mam juz dosc grzebania robie to z 5 Lat i mi sie nie chce wiecej, a co do WC to mam super zestawik chłodzenia ale juz go nie uzywam BOX intel Rulez :) musze sprzedać te WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 1.5roku jechalem na AMD mialem kilkanascie procków ale raz sobie powiedzialem pier..le ja chce miec normalnego kompa, cichego, wydajnego i przy którym nie bede musial grzebać. Poprostu musialem zmienic otoczenie. PITer, ale cala prezyjemnosc w tym ze mozna "pogrzebac" w kompie :D Jezeli chcesz cichy i wydajny to nie widze problemu , WC rulzz ! 8) (co do grzebania, to robie to dla przyjemnosci, nie zebym musial, bo cos sie pie***i :lol: ) Wiesz co mam juz dosc grzebania robie to z 5 Lat i mi sie nie chce wiecej, a co do WC to mam super zestawik chłodzenia ale juz go nie uzywam BOX intel Rulez :) musze sprzedać te WC No wiesz, jedni lubia tuning auta, drudzy kompa :D Mi jak na razie podoba sie grzebanie w kompie (moze to sie kiedys zmieni?) Dlatego kupilem Antka , nie tylko do pracy i gier, ale tez do wszelkich modow 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 z wiekiem człowiek dorasta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 z wiekiem człowiek dorasta :) Ale w pewnym momencie zaczyna sie spowrotem dziecinniec :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 z wiekiem człowiek dorasta :) Ale w pewnym momencie zaczyna sie spowrotem dziecinniec :P Może :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 z wiekiem człowiek dorasta :) Ale w pewnym momencie zaczyna sie spowrotem dziecinniec :P Może :) hmmmmm chyba jestem doroslym dzieciakiem , wobec tego 8) (zeby jeszcze zona to zrozumiala :? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 użytkownicy AMD lubią słowo CENA!!! jak jest temat o wydajności to wy zaczynacie o opłacalności. To troche nienormalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 użytkownicy AMD lubią słowo CENA!!! jak jest temat o wydajności to wy zaczynacie o opłacalności. To troche nienormalne Za jakosc sie płąci :) Intel :) MI wydajnosc P4 1.6@2.65 odpowiada, mimo ze moj poprzedni sprzet to był Athlon Xp1700OC2200 i Epox 8K3A+ FSb183 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Piter a powiedz szczerze czy ten twoj p4 po @ jest szybszy od starego antka? (ale szczerze), juz nie mowmy tu o roznicy w mhz tylko powiedz na oko czy roznica jest duza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Piter a powiedz szczerze czy ten twoj p4 po @ jest szybszy od starego antka? (ale szczerze), juz nie mowmy tu o roznicy w mhz tylko powiedz na oko czy roznica jest duza? No właśnie - może parę liczb dla porównania ... a dlaczego zmieniłeś ? Fakt OC tego Pentka to coś +65% 8) A ANtek idzie kilkanaście procent (zakładając że chłodzenie jest zaj...) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Ech PITer stara [gluteus maximus] jestes :). Cos mi sie wydaje ze starsi albo dziewczyna cie pod ambicje wzieli i mowia ze sie zachowujesz jak maly dzieciak :). Zamiast grzebac przy dziewczynie :P grzebales przy kompie :P. A podaj wyniki czy ci zmiana na dobre wyszla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 GF4 mi padło i nie mam jak porównać, jak wróci z servisu to wezme sie za testy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 GF4 mi padło i nie mam jak porównać, jak wróci z servisu to wezme sie za testy :) a co zmajstrowałeś :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 NIC :DDDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...