ziemowit2b Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) Witam, nie moge podkrecic proca [font=Arial Black]powyzej 1980mhz [/font] Jezeli podkrece powyzej zegary proca spadaja do ok. 1500mhz nie wiem co robic czy pomogla by zmiana biosa pomózcie piszcie na meila ziemowit2b@interia.pl ziemowit2b pozdrawiam :D Edytowane 21 Maja 2007 przez ziemowit2b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) Witam, nie moge podkrecic proca powyzej 1980mhz Jezeli podkrece powyzej zegary proca spadaja do ok. 1500mhz nie wiem co robic pomogla zmiana biosa pomózcie piszcie na meila ziemowit2b@interia.pl ziemowit2b pozdrawiam :D Za cholerę nie wiem o co chodzi?? Ktoś to zrozumiał?? Skoro pomogła zmiana biosu to o co kaman?? Edytowane 19 Maja 2007 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Jest już temat o A8N-... LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Ma jeden post :/ może to jakaś prowokacja ? Może chciał napisać że zmiana biosu NIEpomogła ? Nie mam siły myśleć - za późno już,zobaczymy czy jutro jeszcze będzie na PPC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Ma jeden post :/ może to jakaś prowokacja ? Albo kolo po dużej ilości % ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemowit2b Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Za cholerę nie wiem o co chodzi?? Ktoś to zrozumiał?? Skoro pomogła zmiana biosu to o co kaman?? sory zle napisalem chcialem sie spytac czy pomogla by zmiana bisosu wogle nie moge podkrecic na tej plycie proca w biosie nie moge podkrecic wiecej niz 1980mhZ moze bys wiedzial o co chodzi pozdrawiam i przepraszam za pomylke ziemowit2b Albo kolo po dużej ilości % ;) kolo jeszcze nic nie pilem wiec sie mylisz :D pozdrawiam :) ziemowit2b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltana Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Sluchaj, ale O SO CHOSI?? Jaki procek? jakie pamieci? jaki zasilacz? Eh...nie wiem, tej plyty nie znam ale moze ci sie bios restartuje do ustawien fabrycznych? I co to znaczy ze wiecej niz 1980 mhz zrobic nie mozesz? DLACZEGO? Co przeszkadza? napisz co i jak a potem pytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemowit2b Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Sluchaj, ale O SO CHOSI?? Jaki procek? jakie pamieci? jaki zasilacz? Eh...nie wiem, tej plyty nie znam ale moze ci sie bios restartuje do ustawien fabrycznych? I co to znaczy ze wiecej niz 1980 mhz zrobic nie mozesz? DLACZEGO? Co przeszkadza? napisz co i jak a potem pytaj jest to procek amd 3000+ venice 1.81ghz , modecom 350w , 2x512mb kingston 400mhz 2,5cl poprostu nie moge podkrecic w biosie na wiecej niz 220mhz poniewaz sie cofaja zegary do ok. 1500mhz jak przekrocze 220mhz w biosie nie wiem dlaczego tak sie dzieje moze poprostu ten bios jest kiepski pozdrawiam:) ziemowit2b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 jest to procek amd 3000+ venice 1.81ghz , modecom 350w , 2x512mb kingston 400mhz 2,5cl poprostu nie moge podkrecic w biosie na wiecej niz 220mhz poniewaz sie cofaja zegary do ok. 1500mhz jak przekrocze 220mhz w biosie nie wiem dlaczego tak sie dzieje moze poprostu ten bios jest kiepski pozdrawiam:) ziemowit2b A ja polecma pierw poczytać o tej płycie. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=112054 I tam pytaj się o tą płyte. Zresztą czytałeś regulamin forum?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...