-GIZIU- Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) Pod koniec stycznia skorzystałem z opcji zerwania umowy z TPSA i przejściem do Netii. Net24 w opcji 6mb śmigał od 20 lutego do 16 marca. Od 16 marca nie działał i po miesiącu czekania na jakąkolwiek poprawę, zerwałem umowę z Netią (podobno nie było możliwości technicznych aby 6mb działa, dziwne bo mi śmigało przez prawie miesiąc, no ale nie ważne). Poszedłem do Telepunktu i zamówiłem Neo 6mb na rok. W przeciągu tygodnia ktoś miał zadzwonić i zaprosić na podpisanie umowy. Minęły dwa tygodnie i cisza. Dzwonie pod 9393 i tam nie ma żadnego zamówienia. Kilka dni później zadzwoniła babka z TPSA z ofertą na Neo. Zamówiłem i powiedziała że za 3 tygodnie (16 maja) przyjedzie kurier z umowami do podpisania, a w przeciągu 2 dni ktoś zadzwoni i mi poda numer zamówienia. Poniewaz nikt nie zadzwonił, sam zadzwoniłem 16-ego z prośbą o podanie nr zamówienia. Jakież bylo moje zdziwienie gdy się dowiedziałem ze mojego zamówienia nie ma i na bank kurier nie przyjedzie Ale pani powiedziała ze mogę u niej zamówić, podała numer zamówienia i żebym zadzwonił po weekendzie. Ale poszedłem w czwartek do Telepunktu żeby się spytać czy jest to zamówienie w systemie. Typ mi mówi że go nie ma bo stare zamówienie (sprzed bodajże 2 lat gdy miałem Neo 512kb na 2 lata, które zerwałem właśnie w tym roku w lutym) nie zostało zarchiwizowane i że nie mogą przyjąć nowego zamówienia dopóki to stare nie zostanie zarchiwizowane. Wqrwiłem się strasznie bo moja dziewczyna była w identycznej sytuacji i ją podłączyli następnego dnia od daty złożenia zamówienia (miała net a jeszcze umowy nie podpisała) a ja czekam już prawie miesiąc i nic się nie zanosi na to żebym miał net. Czy ktoś z Was jest/był w takiej sytuacji ? POMÓŻCIE !!! Co mam zrobić żeby przyśpieszyć podpisanie umowy ? Edytowane 19 Maja 2007 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Możesz jechać VaBank :) , powiedz jak nie podłączą neta to rezygnujesz wogóle z linii telefonicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 To co napisze nie pomoze tobie ale moze innych uchroni... Kumpel mial TPSA , zerwal , poszedl do Netii tak jak autor. Netia odowiedziala , ze jednak nie da rady (reklama , rozumiecie) wiec ziomek wrocil do TPSA...a ci mu nie chca cos podlaczyc neta. Od lutego , jesli dobrze pamietam , nie ma neta..tak sie skusil na Netie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 ja rowniez porwalem sie na netie, walczylem z nimi poltora miesiac przez caly ten czas nie mialem neta, chociaz netia twierdzila ze jest, problem byl w tym ze nie moglem sie zalogowac (nawet pierwszy raz aby aktywowac neta), dzwonilem, dzwonilem, a oni mowili ze robia w sumie nic z tego nie wyszlo, kiedy sie juz z lekak zdenerwowalem wystosowalem do nich odpowiednie pisemko i po tygodzniu potwiedzili rezygnacje, zadzwonilem do tepsy, podlaczyli mi neo w przeciagu jednego dnia (tzn. jednego zamowilem przez partyline, a nastepnego juz jechalem podpisywac umowe - wybralem opcje ze umowe podpisze w telepunkcie, bo tak mi bylo wygodniej niz czekac na kuriera i net dziala jak nalezy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...