speedy029 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Witam Do tej pory używałem Athlona XP 1600 AGOIA 0206 na windowsie XP + SP1. Dzisiaj kupiłem Athlona XP 1700 JIUHB 0303, wsadzam w MOBO, włączam kompa i winda się strasznie długo uruchamia(ponad 1 minutę). Pokazuje się pulpit, i ma jakiś dziwny zastój, co chwila świeci się dioda HDD i nic nie mogę zrobić. to znaczy ja na coś klikam to muszę czekać ok. 30 sekund aż się coś wyświetli i co chwila coś jakby doczytuje. Tak się wkurzyłem ,że wsadziłem starego antka i wszystko chula jak dawniej. Panowie co jest grane, miał ktoś taki przypadek, jak temu zaradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Moze Twoja plyta potrzebuje update biosu do tych antkow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Moze Twoja plyta potrzebuje update biosu do tych antkow?Mam najnowszy 1016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 moze przeinstaluj win'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ja miałem kiedyś podobną hecę ze zmianą z Duraka 850 na Athlona 1000, pomógł reinstal Windy 2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 zrobiłem identyczna zamianne, takiesame procki, win2k dalej smiga, dziwne czemu windows niehce chodzic, moze to tylko zbieg okolicznosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 moze przeinstaluj win'a właśnie jestem po, i dalej [gluteus maximus], już nie wiem co robić. Acha odkryłem, że ma to jakiś związek z IDE. To znaczy z podstawowym kontrolerem IDE, bo na secondary wszystko ładnie śmiga. no ale jak podłącze dysk na secondary to muszę dać cd-romy ma primary i wtedy CD się <span style="color:red;">[ciach!]</span>li. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 najnowszy sterownik pod xp dla procków AMD -> http://www.m3dzone.com/download.php?ok=ok&...2FAMD%2FAMD.zip mam jedną prośbe napisz czy coś to dało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 najnowszy sterownik pod xp dla procków AMD -> http://www.m3dzone.com/download.php?ok=ok&...2FAMD%2FAMD.zip mam jedną prośbe napisz czy coś to dało ok zaraz zobaczę, ale te stery co mi przysłałeś nic nie pomogły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span> [gluteus maximus] kamieni kupa- nie działa jak powinno Primary IDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...