speedy029 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Witam Do tej pory używałem Athlona XP 1600 AGOIA 0206 na windowsie XP + SP1. Dzisiaj kupiłem Athlona XP 1700 JIUHB 0303, wsadzam w MOBO, włączam kompa i winda się strasznie długo uruchamia(ponad 1 minutę). Pokazuje się pulpit, i ma jakiś dziwny zastój, co chwila świeci się dioda HDD i nic nie mogę zrobić. To znaczy ja na coś klikam to muszę czekać ok. 30 sekund aż się coś wyświetli. Tak się wkurzyłem że wsadziłem starego antka i wszystko chula jak dawniej. Panowie co jest grane, miał ktoś taki przypadek, jak temu zaradzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 m$ wypuścił sterowniki do tych procków pod win xp, ale nie pamiętam gdzie to widziałem, więc sam będziesz musiał poszukać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 m$ wypuścił sterowniki do tych procków pod win xp, ale nie pamiętam gdzie to widziałem, więc sam będziesz musiał poszukaćJeśli rzeczywiście tak jest to jesteś ,moim Bogiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Wlacz sobie Windows Update to powinien znalezc sam. Mi znalazl, ale przed tym nie mialem zadnych problemow, stery daly jedynie inny numerek w panelu sterowania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Wlacz sobie Windows Update to powinien znalezc sam. Mi znalazl, ale przed tym nie mialem zadnych problemow, stery daly jedynie inny numerek w panelu sterowania :) ja tez nie mialem problemu, tylko przed wyjeciem antka 1600+ zresetowalem bios i dopiero wtedy wlozylem JIUHB i zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...