Nerevar Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) Witam, tak ostatnio zauważyłem że jak dam głośniej to trzeszczy w głośnikach, zlokalizowałem też winowajce - kabelek z dvd romu do karty jest jakiś lipny łapie zakłócenia (magnetyczne- hdd, ręka...) jak ruska antena (ale rym). Tu mam takie pytanie czy są jakieś ekranowane do kupienia (ew jakie polecacie, bądź też jak można samemu taki ekran zrobić :P ) Edit : troche się rozejrzałem, chyba podłączenie przez CD spdif (aktualnie analogowo) załatwiło by sprawe - prawda ? Edytowane 19 Maja 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Albo owin folia aluminiowa powinno zniwelowac zaklucenia :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Po co zabawa z kabelkami ? - skoro foobar i winamp mają cyfrową ekstrakcję dzięki czemu jakość jest idealna a suwak głośności CD w panelu można dać na 0 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Po to że niektóre stare gry żeby odtwarzać dźwięk z CD potrzebują takiego kabelka (mają muzyke na CD, nagraną jako osobne tracki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...