ra-v Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Zainstalowałem dot - project na serwerze yoyo.pl Wszystko jest ok, tylko teraz nie moge sie zalogować w adminie ... jakie jest podstawowe login i hasło ? Próbowałem juz admin, password ;admin, admin i nic nie wchodzi... nawet na guest guest Tam jest napisane coś w stylu " You must have cookies in your browser" czy to jest coś związane z tym ? Co powinienem zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Przeczytać plik README lub INSTALL? Ja bym od tego zaczął... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 You must have cookies in your browser Musisz miec wlaczona obsluge ciasteczek w przegladarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...