xacti Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2619703 ;) o to samo sie spytal ;) ale to tylko moja opinia, i oczywiscie moze byc bledna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Tylko czy jest sens dopłacac jakieś 100-130zł do 40mhz wyższego FSB względem P6N SLI-Fi?? :? Edytowane 21 Maja 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 doplacac? :] przecie nikt tu o wersji PRO nie pisze, ktora tak wogole jest nie oplacalna ;) zwykle AB9 mozna za 400zl dostac: http://www.apollo.pl/store/show_detail/10/...pdCBhYjk=/32136 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ale nie.....chodzi mi to oczy warto dopłacać do MSI P6N Platinum aby mieć FSB o 30mhz wyższe względem MSI P6N-SLi Fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 aaha. myslalem ze ci chodzi o ty czy sie do abita oplaca doplacac :P a tak to wydaje mi sie ze nie, ale zastanow sie nad abitem jeszcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) do mnie to :| ? to tobie gratuluje. ja wcale nie jestem pewien czy to chlodzenie tak o wiele lepsze jest. jest wieksze, to fakt, ale to polaczenie radiatorow to jest wlasnie to co mnie najbardziej denerwuje. tak samo w abicie. nie wiem jak przeklada sie to na wydajnosc chlodzenia.. a poza tym za 30zl mozna kupic jakiegos zalmana na nb i bedzie spokoj. a i pod wzgledem wydzielanego ciepla to chyba chipset p965 na ktorym jest abit ab9 wypada lepiej, co? Edytowane 21 Maja 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Ehh...nie chodzi oto chce poprostu wybrać płyte mozliwie najlepszą w stosunku do mozliwości, pozatym to że ty wziąłeś wersje Platinum to nie znaczy że całe forum zaraz ma je mieć <_< p.s ja już nie wiem co junior do kogo pisze :wacko: Edytowane 21 Maja 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 sry wkurzony bylem. cos mnie nosi dzisiaj. wszystko przez ta szkole B-) abit ab9! peace! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 No dobra to w takim razie komp będzie wyglądał tak: CPU: E4300 Mobo: Abit AB9 Ram: Patriot LLK 2x1GB DDR2 667mhz Grafa: Palit 7900GS 256mb HDD: Seagate 7200.10 160GB SATA II Zasilacz: Huntkey HK-350AP/ może uda sie wyskrobać z 100zł jeszcze to dołożę do BeQuiet SP 450W Case: jakiś modecom ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) ab9 jest troche lepsza jeśli chodzi o OC, ale nie daj Bóg jeśli masz stację dyskietek, albo cokolwiek pod PATA.. W ogóle MSI ma lepszy layout, Abit więcej bajerów i ciekawszy do OCowania bios. Z tego co piszą ludzie w MSI nie trzeba się też szarpać z pamięciami.. Ja za dużo grzebię w kompie i będę brał msi (chyba że coś pod AM2..nie...sam już nie wiem..grr :? ) a podobno duża konkurencja na rynku to same plusy dla konsumentów :P Edytowane 21 Maja 2007 przez ainaruth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 jak się uda wyskrobać te 100zł to kup 7900GS na Coolermasterze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 i zostanie ci jeszcze zeby dolozyc do obudowy cooler master elite 330 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...