Halfi Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Witam, zastanawiam sie nad kupnem tego samochodu. chodzi mi o najnowszy model czyli po 2003 roku, z silnikiem 2.0 - 165km mam pytanie czy ktos z was mal stycznosc z legacy ? ile ten silnik moze naprawde spalic w miescie ? ( napewno nie mialo ) jak z dostepnoscia czesci ? i z niezawodnoscia auta ?? co jak co ale subaru w naszym kraju jest malo popularne... ( pewno przez to ze jest drogi w eksploatacji ? - dobrze mysle ?) jezeli ma ktos jakies sugestie bede wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Pod względem niezawodności to auto ponoć jest niemal ideałem. O reszcie nie mam pojęcia więc się nie wypowiem. Pozdrawiam. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Podobno wiekszosc japonczykow trzyma wysoki poziom niezawodonsci (oby) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Najwięcej o tym, i o innych subaru, dowiesz się na forum subaru. Ja tam dowiedziałem się sporo na temat Imprezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 dzieki za linka, jestes moze uzytkownikiem imprezy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 dzieki za linka, jestes moze uzytkownikiem imprezy ??Tak, mam Imprezę GT '95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...