Sens Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Witam! Nawiazujac do mojego ostatniego posta wtym dziale to szukam samochodu. Sprzedałem juz swojego opls senatora i narazie sie w strzymalem z zakupem auta bo jade na 4 miechy do USA. Tam dostane mercedesa w124 300e z 1990r. I w zwiazku z tym mam pare pytan: 1. Ile kosztuje transport takiego auta do polski? 2. Ile beda kosztowalo clo i inne oplaty za auto z usa i z taka pojemnoscia? 3. Ile bedzie kosztowala wymiana silnika i ile sam silnik kosztuje (200d lub 250d) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Lepiej kupić na miejscu z takim silnikiem jaki chcesz. Sprowadzenie + silnik + swap będzie kosztować pewnie tyle co 2 takie merce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 transport konteneren statkiem do europy, do wyboru hamburg albo gdynia to jakieś 1500$, przy czym w hamburgu jest nieco taniej o cle się nie wypowiadam, ale widać, że nie ma się co bawić w takie klocki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Dzieki. Macie racje sama wysyłka wyniesie tyle ile on jest warty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ale auto jako auto wypasne wiec nie rezgnuj z tego modelu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zalezy by na tym autku bo jest on maksymalnie wyposazony i jest to wersja amerykanska :P Wiem ze autko jest wypasone :P troche tym modelem przejezdzielm xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Skoro autka na mienie nie bedziesz bral a jako zwykly smiertelnik to tak: transport z Chicago okolo 1200 dolkow przez firme POLAMER 500$ wiecej. Dolicz do ceny autka clo unijne 10%, 22% vat'u oraz 13% akcyzy (czy ile tam teraz jest). Bym zapomnial w kraju jeszcze musialbys wymienic lampy na europejskie... Wiec skromnie mowiac odpusc sobie. ot ps. kuzyn mial takiego czarnego mesia z tym silnikiem, chodzil i jezdzil jak marzenie, ale pewnego wieczora na[ciach!]y indianec wlamal sie i probowal odjechac...ale na widok policji cofajac przy duzej predkosci uderzyl w jakiegos starego pickup tracka :( i po gwiezdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...