Avatar25 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Witam Czy ktos moze wie jak ustwaic na sztywno dla kazdej z gier odswiezanie obrazu na kartach 8800 pod windowsem XP ?? Kiedys do poprzednich wersji uzywalem coolbita 2.0 ktory sprawdzal sie rewelacyjnie ale przy nowych sterach po prostu ten programik nie dziala a nie wiem jak przejsc do widoku dawnego standardowego. Ktos kiedys mi doradzal RivaTuner - ze potrafi tez ustawic na sztywno rozdzialki, ale niedawno sciagnelem kombinowalem i nie dalem rady w Quake 4 np mam caly czas 60 Hz. Krotko mowiac $%^## moze czlowieka trafic. Z gory dzieki za wszelakie sugestie :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=213968 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Temat rzeka - gdzie tego szukac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Po pierwsze na dole z lewej strony masz 'szukaj w temacie' Po drugie po to sa tematy zbiorcze o kartach zeby w nich zadawac pytania z nimi zwiazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...