loon Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Witam, zabieram sie za skladanie kompa po dluzszym czasie :) i mam pytanie czy musze kupowac naped dvd jaki kolwiek wewnetrzny zeby po zlozeniu kompa zainstalowc system ? Pytam bo mam zewnetrzna nagrywarke DVD po usb i szkoda mi kasy wydawac na zbedny naped. A niestety mam laptopa i nie przeloze z kompa do kompa :) Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Kwestia płyty. Generalnie nowe nie powinny mieć problemów. Ustawia się na USB. W niektórych płytach jest rozbicie na "USB-HDD", "USB-CD" itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loon Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ok dzieki, najwyzej bede latal do sklepu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...