PelzaK Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) ale ta rurka nie kręci się w drugą stronę na tej samej zasadzie co tancerka... bo aby zakręcić nią odwrotnie musimy przyjąć że te mniejsze otworki są z przodu a większe z tyłu.. co jest już sprzeczne z fizyką :). Spróbujcie zrobić tak, aby tancerka machała ta nogą ciągle z przodu lewo->prawo->lewo itd.... wtedy jest dziwny efekt, jakby zmieniała nogę na której stoi bez żadnej zmiany nóg :) Edytowane 20 Października 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Nie lepiej sobie zapalic to tancerka bedzie... nvm... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 ale ta rurka nie kręci się w drugą stronę na tej samej zasadzie co tancerka...Bo chyba rurka nie ma tak naprawdę nic wspolnego z połkulami, w przeciwieństwie do tancerki ;) . @costi Skupić bardziej musisz się! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Ta tancerka jest banalna. Zero skupienia, wystarczy szybko poruszyć oczami lewo->prawo, prawo->lewo, aż zaskoczy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 wystarczy kliknac na jedna strone myszka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Tancerka - patrzyć na stopę i cień aż się zmieni ale zmusić jej do zmiany ruchu nie umiem [; Edit: Umiem, umiem :P Trzeba sobie wmówić, że cień stopy porusza się przed nią lub za nią - i będzie zmieniać w te i wewte jak na rozkaz :P Edytowane 20 Października 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) lol troszke wprawy i obracam ją jak kielbaską nad ogniskiem :D co 2 sekundy moge zmienic kierunek :D Osoba stojaca za mna wdzidzi ze panienka obraca sie w prawo caly czas :D Edytowane 20 Października 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Osoba stojaca za mna wdzidzi ze panienka obraca sie w prawo caly czas :DTo powiedz jej, że tancerka cały czas robi to samo tylko w w głowie kręci się w tą lub tamtą - sam przetestowałem (obserwację w dwójkę) wrażenie jest jeszcze śmieszniejsze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 jesli poruszasz lewymy czesciami ciala, a pozniej prawymi to tez zmieni kierunek obrotu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 a które kółko kręci sie szybciej? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 :lol2: Rozwaliłeś mnie tym pytaniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 A jak trzeba patrzeć żeby się w ogóle kręciły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 A jak trzeba patrzeć żeby się w ogóle kręciły?A ty rozwaliles mnie tym:P patrz w środek kola jednego to krecic sie bedzie drugie i na odwrót Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 A ty rozwaliles mnie tym:P patrz w środek kola jednego to krecic sie bedzie drugie i na odwrót U mnie się zacięło, kółko pokręciło się sekundę i się zatrzymało i teraz jak bym nie patrzył na te gify to nic się nie rusza :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) To może nie gif się zaciął tylko... :P :lol2: Edytowane 21 Października 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 U mnie się zacięło, kółko pokręciło się sekundę i się zatrzymało i teraz jak bym nie patrzył na te gify to nic się nie rusza :angry:Jak się nie kręci to się napij... 05 i powinno zacząć... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) A to znacie? Pola oznaczone jako A i B mają dokładnie ten sam kolor. I jeszcze to: Skąd się wzięła pusta kratka? Edytowane 21 Października 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Tak, mają ten sam kolor. A z pustą kratką to sobie nawet kiedyś to rozrysowałem i ładnie wyszło, że ta figura na górze to nie trójkąt (sic!). Między czerwonym a brązowym jest kąt <180 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 http://allegro.pl/item254801988_1200_pran_...a_hit_2007.html Co to? Jestem ciekaw czy dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja jestem ciekaw JAK to działa o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Tu są wszystkie odpowiedzi... :lol2: Edytowane 21 Października 2007 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 no, wewnętrzna energia kuli ... powoduje, że woda wykorzystuje swoje właściwości... :D.. Jakie? Woda nie spowoduje że pranie będzie pachnieć... bo przecież nie ma zapachu :D. Na moje oko to wrzucili do środka bardzo mocny proszek do prania, który powoli się rozpuszcza. http://adrian.magic-ball.pl/ tam zarzucili jakimiś równaniami chemicznymi... Śjakaś woda utleniona czy coś? Ja tam bym nie wrzucił moich czarnych ubrań do wody utlenionej :D... a i dla stalowych elementów pralki perhydrol nie jest bezpieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 http://www.tvn24.pl/-1,1525801,wiadomosc.html No to teraz ja pytam - "jak"? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) No to teraz ja pytam - "jak"? :blink:Ty serio pytasz? :lol: Zrozumiałbym jeszcze Twoje zdziwienie, gdyby ten gość pogroził komuś tą laską nie przerywając "medytacji" :lol: . Edytowane 23 Października 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 mam nadzieję że mu się wygodnie siedzi na tej lasce :D. Na dywaniku pod nim kwiatki ułożył, żeby mu kto nie podniósł dywaniku odkrywając iż jest tam kawał blachy. Ale respect za pomysł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 To ja mam 2 pytania: 1. Po co na szklanych panelach odbijających dźwięk przy skrzyżowaniach są czarne naklejki o nieudolnym kształcie ptaka? Żeby inne ptaki się o to nie rozbijały? (Jeśli tak to i tak nie wierze, że to działa.) Nie wiem czy w innych częściach kraju też takie coś jest, ale w Małopolsce widziałem w kilku miejscach. 2. Czy jak ktoś w USA/UK ma na imię Dick, to inni się z niego śmieją? Jak to jest możliwe u nich? Jak ja bym się nazywał Ch. Sakowski to by to nie było normalne. Wie ktos jak to z tym jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) 1. Dlaczego nie wierzysz że działa? W innych częściach kraju też to jest, przynajmniej od wrocławia do zakopanego :). Leci sobie taki statystyczny ptak i jak zobaczy naklejonego ptaka to go omija.. proste. Myślisz że on lecąc się zastanawia czy to jest naklejka czy ptak :) Widzi coś czarnego, kształt podobny.. kurs kolizyjny.. trzeba skręcić... :) http://czluchow.naszemiasto.pl/wydarzenia/784972.html 2. Smieją się pewnie, skoro lesli nielsen w filmie "szklanką po łapkach" bodajże nazywal się Dick Steel :) Edytowane 10 Listopada 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...