Szala Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Witam! Zastanawiam się nad doborem płyty głównej pod AM2... nigdy nie interesowałem się tą podstawką, tak więc nie mam zbyt dużej wiedzy na temat dostępnych płyt głównych, głównie z braku czasu (nie tak jak kiedyś sA i s939 :P). Główne założenia (według ważności ;) ): -Zintegrowana karta graficzna -Najlepiej 4 banki pamięci -HTT ~280-310 -Miała sensowną ilość slotów rozszerzeń PCI, PCI-E (w przyszłości, jeśli będę miał czas na gry - to dokupię jakąś kartę graficzną) -Najlepiej, aby była to konstrukcja na chipsecie ATI/AMD, mniej się grzeje itd. :P -Obsługiwała dyski ATA i SATA (pewnie wszystkie spełniają ten warunek) -Sensowna cena do ~300zł +/- 40zł ... Jeśli coś jeszcze sobie przypomnę to dopiszę :D Mam nadzieję, że takich rzeczy to nie mają tylko w Erze :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=37064 Ale tylko 2 sloty na ram :/ Edytowane 22 Maja 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 i do tego brak regulacji CL :| może Foxconn (WinFast) MCP61PM2MA-8EKRS2H (MCP61P)?? Na egieldzie ocenili mocno pozytywnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...