Skocz do zawartości
Gość MaRuH

Nowy Komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś zamówiłem wreszcie tego kompa dla sąsiada :)

Abit KN9

AMD Athlon 64 X2 3600+ AM2 BOX

Goodram DDR2 1024MB 667MHz CL5.0 BOX

Palit GeForce 7600 GS Sonic 256MB DDR3 PCI-E BOX

Seagate Barracuda ST3160815AS (160GB, 8MB, SATA/300, NCQ)

Samsung DVD+/-RW SH-S182D OEM

Chieftec GPS-400AA-101A 400W

Modecom Debut midi czarna 300W

BENQ 19" LCD FP93GS

A4-TECH Klawiatura EVO Slim Sun PS/2

A4-TECH Mysz EVO Opto 210 PS/2/USB

Logitech OEM S100

razem ok 2300zł

i jak może być ?? zamówiłem całość w agito.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie wybrałeś, pieniądze wyrzucone w błoto :| trzeba było złożyć coś jak najtańszego...koleś i tak tego nie wykorzysta a skoro ma pełno kasy i nie ma co z nią robić to w kazdej chwili moze sprzedać tego i kupić co innego w zaleznosci od tego jakie będzie miał wymagania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli mówisz ze wista potrzebuje az takiego dobrego sprzętu do dobrego działania? a filmy i internet to pikuś dla najprostszego kompa wiec nie wiem o co chodzi :|

tzn tak miałem w planach złożenie czegoś tańszego bo wiedziałem że nie wykorzysta czegoś lepszego bo sam mi mówił że grać nie będzie, ale dzień przed zamówieniem przychodzi do mnie i mówi mi aby ten komp był dobry i na dłużej aby się nie zepsuł szybko i że mam mu poinstalować jakieś gierki bo będzie jednak grał, wiec mysle ze komp dobry i do gier i do neta filmow i przyszlosciowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i komputerek dziś doszedł, złożyłem i działa spoko, tylko że zamiast brisbane dostałem windsor'a ;], no ale nic komp nie mój więc smole to ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi