junioor Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 w apollo za 2x1gb goodram 667 masz 235 zł Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Dziś zamówiłem wreszcie tego kompa dla sąsiada :) Abit KN9 AMD Athlon 64 X2 3600+ AM2 BOX Goodram DDR2 1024MB 667MHz CL5.0 BOX Palit GeForce 7600 GS Sonic 256MB DDR3 PCI-E BOX Seagate Barracuda ST3160815AS (160GB, 8MB, SATA/300, NCQ) Samsung DVD+/-RW SH-S182D OEM Chieftec GPS-400AA-101A 400W Modecom Debut midi czarna 300W BENQ 19" LCD FP93GS A4-TECH Klawiatura EVO Slim Sun PS/2 A4-TECH Mysz EVO Opto 210 PS/2/USB Logitech OEM S100 razem ok 2300zł i jak może być ?? zamówiłem całość w agito.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 no i jak widac jednak wyszlo na moje B-) dobry wybor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Strasznie wybrałeś, pieniądze wyrzucone w błoto :| trzeba było złożyć coś jak najtańszego...koleś i tak tego nie wykorzysta a skoro ma pełno kasy i nie ma co z nią robić to w kazdej chwili moze sprzedać tego i kupić co innego w zaleznosci od tego jakie będzie miał wymagania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 a jak mu się Visty chociażby zachce to będzie miał czas latać, sprzedawać,kupować, wymieniać ?? IMO dobrze, na dłużej będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 czyli mówisz ze wista potrzebuje az takiego dobrego sprzętu do dobrego działania? a filmy i internet to pikuś dla najprostszego kompa wiec nie wiem o co chodzi :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 czyli mówisz ze wista potrzebuje az takiego dobrego sprzętu do dobrego działania? a filmy i internet to pikuś dla najprostszego kompa wiec nie wiem o co chodzi :| tzn tak miałem w planach złożenie czegoś tańszego bo wiedziałem że nie wykorzysta czegoś lepszego bo sam mi mówił że grać nie będzie, ale dzień przed zamówieniem przychodzi do mnie i mówi mi aby ten komp był dobry i na dłużej aby się nie zepsuł szybko i że mam mu poinstalować jakieś gierki bo będzie jednak grał, wiec mysle ze komp dobry i do gier i do neta filmow i przyszlosciowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 a jak mu sie dziecko urodzi i bedzie chciało pograć :D ?? to jest zestaw "na poziomie", skoro ma kasę, to niech ma coś takiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 no i komputerek dziś doszedł, złożyłem i działa spoko, tylko że zamiast brisbane dostałem windsor'a ;], no ale nic komp nie mój więc smole to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...