blublub Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 GeCube ATI Radeon X1950Pro 256MB DDR3/256bit TV/DVI AGP - karta jest po dziwnie niskiej cenie 500-550 zł gdzie kolejne tego typu innych firm zaczynaja się 650 w góre. Czy coś z tą kartą jest nie tak i czy znacznie różni się wydajnością od innych x1950pro ? Drugi jest problem taki że kupuje to starszego sprzętu a dokładnie Athlon 3200++ x64 jakas tam płyta na asrock, 2x512 dual goodram i zasilacz średniej jakośći 350W jestem w kropce bo kupno nowego sprzętu pod PCI zabardzo nie wchodzi w gre no chyba że sama zmiana płyty głównej jeśli znajde takowa z socket do procka i sata I tak aby coś z tą kartą można było później zrobić bo czasu agp raczej juz nie wroca ;) Inny problem to czy procek i zasilacz dadza rade tej karcie a moze jednak lepiej kupic cos tanszego. Inna sprawa to nadchodzaca era dx 10. help... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 a procek na 939 ?? "zasilacz średniej jakości" = ;] podaj nazwę procek raczej będzie nudził kartę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 podaj nazwe tej płyty bo moze sie okazac, ze masz i pci-e i agp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zasilacz średniej jakości to czyli jaki ? Modecom feel czy jeszcze coś gorszego?. Tak jak beka obawiam się że procek może być za słaby pod x1950 pro. Cena przyzwoita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 GeCube ATI Radeon X1950Pro 256MB DDR3/256bit TV/DVI AGP - karta jest po dziwnie niskiej cenie 500-550 zł gdzie kolejne tego typu innych firm zaczynaja się 650 w góre. Czy coś z tą kartą jest nie tak i czy znacznie różni się wydajnością od innych x1950pro ? Drugi jest problem taki że kupuje to starszego sprzętu a dokładnie Athlon 3200++ x64 jakas tam płyta na asrock, 2x512 dual goodram i zasilacz średniej jakośći 350W jestem w kropce bo kupno nowego sprzętu pod PCI zabardzo nie wchodzi w gre no chyba że sama zmiana płyty głównej jeśli znajde takowa z socket do procka i sata I tak aby coś z tą kartą można było później zrobić bo czasu agp raczej juz nie wroca ;) Inny problem to czy procek i zasilacz dadza rade tej karcie a moze jednak lepiej kupic cos tanszego. Inna sprawa to nadchodzaca era dx 10. help... :blink: Nie wiem skad te ceny...z kosmosu??Za 650zl to rok temu :wink: http://www.allegro.pl/item197616977_gecube..._gwra_fvat.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Halo jest tam kto? Koledze chodziło o AGP :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blublub Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) nom AGP droższe z reguły i tylko GeCube sprzedaje poniżej 550 zł ta karte dokładnie sprzęt wam podam jutro bo teraz w domku nie jestem i nie mam pojecia co tam jest dokładnie ale na płycie raczej pci-e nie ma no chyba ze to idetycznie jak zwykle pci wygląda to może gdzieś tam na końcu jest chodź prawdopodobnie z opakowania pamietam ze to tylko AGP tam jest ale to już nie problem sprawdzić jak wrócę :) edit: mniejwiencej ceny http://www.skapiec.pl/site/cat/14/filtr/_0...0_945_0_0_0_0_0 Edytowane 22 Maja 2007 przez blublub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Halo jest tam kto? Koledze chodziło o AGP :wink: Nima nikogo.Soryy...ale widac ze sesja daje mie sie we znaki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blublub Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Modecom feel czy jeszcze coś gorszego?. zgadleś zasilacz Modecom feel 350W ;) a płyta głowna to Asrock 939A8X-M i nie ma wejscia pci-e a reszta tak jak mowilem atlon 3200++ kręcony na prawie 3ghz i 2x512 goodram w dual jakies nowe wnioski oparte na dokładniejszych danych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 A nie lepiej kupić jakiejś płyty pod S939 z PCI-E i do tego mocnej grafiki?? Nie będzie taniej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blublub Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 jaka płytę jaka kartę trochę więcej szczegółów bo jeśli chodzi o gecube radeona x1950pro to różnica jest tylko 50 zł mniej z pci-e inna sprawa to zadziwiająca cena tej karty w jednym sklepie http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...5&grupa=340 nie wiem czy to pomyłka czy może zaczną się obniżki bo jeśli tak to może jeszcze chwile poczekam z tym upgradem i będzie mnie stać na jedną z tych kart z dx 10 dla ubogich i jakaś płytę główną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...