sheq Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) witam. zmieniłem niedawno komputer. ma on nastepujaca konfiguracje: e4300 @ fsb 1333 asus p5n-e sli 2 gb ddr2 ocz platinum pc 6400 x800 gt 256/256 ( z biosem od x800xt ) sound blaster live hdd seagate prolem objawia sie nastepujaco: gdy korzystam z roznego rodzaju programow, gram w gry lub ogladam filmy, co jakis czas jakby sie wszystko minimalizowalo, tzn juz np film, otwarty na caly ekran, wraca do normalnego rozmiaru, tzn wylacza sie opcja pelnoekranowa. gdy gram w gry, wychodzi mi do pulpitu. poniewaz nie mam internetu nie mialem mozliwosci aktualizacji windows. nie wiem co moze byc powodem takich objawow. jak juz mowilem wczesniej, nie mam internetu, wiec moje odpowiedzi moga sie nieco opozniac. z gory dziekuje za pomoc. Edytowane 24 Maja 2007 przez sheq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 powodem moze być chociażby spięcie w klawiaturze albo jakies dodatkowe oprogramowanie zainstalowane na kompie PS nastepnym razem doklaniej podawaj temat - zeby odrazu bylo wiadomo o co halo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 1. Zmień temat, bo tak zostać nie może. 2. Przeskanuj system Spybot S&D. Wywal wszystko co znajdzie. Jak nie pomoże, to log z Hijack This. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Tia wiekszosc bledow jest dziwnych [; Kilka wskazowek dla P5N-E SLi 1.1300 postow 2. Czarne sloty. 3. Napiecie na mostku 1.4v, na reszcie - byle nie auto, timingi - recznie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheq Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 temat poprawiony, macie racje, sprawdzam napiecie na mostku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...