jools Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 jak ustawic najlepiej szyny PCI i AGP ? slyszalem, ze pci jest zablokowane na stale (33mhz),czy to prawda ? ile mhz n agp wytrzyma mi np. ti4200 ? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 heh ja ustawiłem 100 i działa, tylko czy naprawdę??? w 3dmarku nie zauważyłem żadnej różnicy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 PCI jest zablokowane bez możliwości zmiany ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 PCI=33mhz ,AGP mozna ustawic wedlug wlasnego widzimisie ale najczesciej praktycznie nic to niedaje,tak samo jak AGPx8, u mnie do 75mhz agp byla lekka zwyzka (o 1fps w tescie marka ;D) a potem powolna znizka wiec mam na 75.Tak btw. Jools ,cannon fodder to byla swietna giera :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 moze zadam lamerskie pytanie, ale jak jest z taktowaniem szyny dyskow na 8RDA ??czy jest zablokowane tak jak pci czy sie zmienia razem z fsb, a jezeli tak to jak (jakies przyklady) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 moze zadam lamerskie pytanie, ale jak jest z taktowaniem szyny dyskow na 8RDA ??czy jest zablokowane tak jak pci czy sie zmienia razem z fsb, a jezeli tak to jak (jakies przyklady)nie zmienia sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...