Gorgus Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Co szanowni koledzy poleca za plytke dla ww procesora? Glownie kompa uzywam do pracy (winda), ale chce sobie czasem pograc w jakies nowe gry. W podkrecanie nie mam zamiaru sie bawic. Dobrze by plyta pozwalala z poziomu windy sterowac obrotami wiatraczka. Moj ABIT NF7 to potrafi i bardzo polubilem ta opcje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Tani i dobry jest Abit kn9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyn_a Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Tani i dobry jest Abit kn9Mam go z tym prockiem co w temacie. I potwierdzam co capone napisał. Jest zajefajna i hula miodzio jak ta lala, nie umiem jeszcze podkręcać, ale jak się nauczę to coś więcej powiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 KN9, a jak chcesz coś więcej (nie wiem po co) to DFI Infinity (to chyba tak się nazywało :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 KN9, a jak chcesz coś więcej (nie wiem po co) to DFI Infinity (to chyba tak się nazywało :D) Dfi Infinity Nf Ultra Ii-m2 ;) Jesli byc dokladnym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Rowniez polecam Abita KN9. Sam tera na niej jade i naprawde jak za 235zl, to plytka jest poprostu rewelacja. Brisbane narazie na 2850Mhz leci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...