cybermar Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Witam, jestem uzytkownikiem Thinkpada T40 - ostatnio zauwazylem ze przy gornej-wewnetrznej krawędzi obudowy matrycy patrząc od dołu widać prześwit i białe światło lampy .W pracy tez mam T40tke - po sprawdzeniu okazalo sie ze tylko moj IBM tak ma a w tym firmowym obudowa idealnie przylega co za tym idzie nie ma szpary ani nie widac swiatla lampy . Jako że mam mozliwosc reklamowania jeszcze mojego egzemplarza zastanawiam się czy jest sens zawracać sobie tym glowe i czy w jakis sposob ta wada moze postepowac(w sensie ze cos tam sie odkleii).? Pozatym laptop jest swietny i nie sprawia zadnych problemow. http://www.baster.rtu.pl/2.jpg http://www.baster.rtu.pl/1.jpg tak to wyglada Edytowane 22 Maja 2007 przez cybermar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Najlepsza odpowiedz na Twoje pytania da Ci serwis IBMa, zadzwon i zapytaj. Chociaz ja bym sobie tym glowy nie zawracal jesli nie przeszkadza w pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Spróbuj zatrzasnąć ( palcami ściśnij górę ) czsem zdarza się, że nie zatrzaśnięte są wszystkie zatrzaski. A na górnej krawędzi są właśnie tylko zatrzaski ( na podstawie T60p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Widziałem w życiu mnóstwo IBM-ów i prawie kazdy tak miał. Mój T-23 również. MOżna uznać to za normalne :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 ja w moim asusie mam tak samo tylko z prawej strony. Zadzwoniłem do serwisu to jeszcze zanim dokończyłem pytanie to mi powiedzieli, że to normalne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...