wegorz91 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie próbowałem z innym dyskiem. Ale wyłączyłem dysk i tylko na ubuntu z cd próbowałem i było to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 identyczny ram o którym piszesz faktycznie jest identyczny, co pokazuje cpu-z ? bo ja niby też mam identyczne 4 kości kupowane po 2 pary a cpu-z pokazuje różny opis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Już po kłopocie. Zasilacz okazał się przyczyną kłopotów. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Czy jest możliwość odpalenia na P35 instalki z pendrive? Coś nie chce mi ruszyć na każdej z opcji bootowania z USB. Na innym kompie się uruchamia. Czy ta płyta nie obsługuje czegoś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 O ile dobrze pamiętam boot na USB od P45 dopiero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpeu Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Czy jest możliwość odpalenia na P35 instalki z pendrive? Coś nie chce mi ruszyć na każdej z opcji bootowania z USB. Na innym kompie się uruchamia. Czy ta płyta nie obsługuje czegoś takiego? O ile dobrze pamiętam boot na USB od P45 dopiero. Nie prawda, jest możliwość. Bez problemu odpalam np. Hirens Boot przygotowany przez program Yumi. Trzeba po prostu wpiąć pendrive i potem wybrać w biosie kolejność dysków i pierwszy ustawić pendrive (kontroler pracuje u mnie w AHCI). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 No to pamięć mnie zawiodła ;) Dzięki za odświeżenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpeu Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 No to pamięć mnie zawiodła Dzięki za odświeżenie. Nie ma sprawy, po prostu brakuje tutaj normalnego bootmenu. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emodziad Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Witam! To mój pierwszy post tutaj. Mmam szybkie pytanie - odpalił, ktoś z Was (mam tu na myśli bezproblemowe działanie) procesor E8500/8600 lub Q9550/9650na mobo Abit IP35 Dark Rider? Generalnie przy przeglądaniu i-netu widzę, że są z tym problemy a nie chciałbym wtopić (zwłaszcza z quadem). Edit: Widzę, że Szevc odpalił Q9550 (nie wiem czy to aktywny w tym momencie forumowicz) na nieoficjalnym biosie. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Emodziad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) No właśne... Ceny quadów są już na tyle niskie, że też bym coś wsadził sobie wydajniejszego. Jakie quady są kompatybilne z tą płytą bez kombinowania z modyfikowanymi biosami????? Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez wysio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...