Miguel707 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Czy ktoś próbował Q9550 na Abicie IP35? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 I ja mam pytańko,czy nie ma problemów na IP35-E z prockiem CD E5200 bo na stronie abita nic nie ma o tym procku.Nie wiem czy go rozpozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 wgraj sobie najnowszy dostępny BIOS do płyty i zobacz czy go rozpozna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Jak nie to ustawisz wszystko ręcznie. Mysle że nie powinno byc problemu z działaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyclooxy Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Czy ktoś próbował Q9550 na Abicie IP35? Na IP35PRO bez problemu trzeba tylko bios zmienić dla mnożnika 8,5. Czy jest tu osoba z ip35pro i raidem ?? Raida mam, system na nim mam, ale chodzi mi o same wejście do biosu. Zawsze było del, teraz jest post bios raid i del nie działa, tylko widze opcje CTRL+L wejście do menu raid. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 (edytowane) Dalej jest tak samo. DEL do biosu Ctrl + I do kontrolera raid. Del sie naciska zaraz po sygnale biosu że wszystko ok a nie na ekranie raidu bo to już dużo za późno... Edytowane 29 Marca 2009 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyclooxy Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Dalej jest tak samo. DEL do biosu Ctrl + I do kontrolera raid. Del sie naciska zaraz po sygnale biosu że wszystko ok a nie na ekranie raidu bo to już dużo za późno... ...o tym wiem, po prostu nie da rady...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 ...o tym wiem, po prostu nie da rady...... Tez tak czasami mam ze mi nie chce wchodzic do biosu od kopa, przewaznie wtedy jak cos ostro przestawiam. Pozatym duzo czesciej zdarza mi sie to na klawiaturze usb niz na ps2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiss Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 jeśli ktoś nie potrzebuje nic więcej od IP35-E to może coś zyskać zamieniając ją (nic nie dopłacając) na IP35? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zyskasz np ICH9R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiss Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zyskasz np ICH9Rczyli nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nie nic tylko możliwość zbudowania macierzy Raid 0/1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UberDagger Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 a co sądzicie o Abicie IP35P, czy znajdę lepszą płytę do o/c E7200 do 220zł ?? Muszę znaleźć godnego następce po moim P5B :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfascik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam, mam takie pytanko: Jakie śruby potrzeba żeby zrobic moda za radiatorach na ip35-e?;> Ewentualnie jakiej długości i gdzie można je dostac.. Z góry thx :] :] Edit: sorki ze podpisalem sie pod wczesniejsza wiadomoscią ;/ ale czy u was tez to forum w operze żle dziala?;] Edytowane 5 Kwietnia 2009 przez kfascik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ... Ewentualnie jakiej długości i gdzie można je dostac.. ... Edit: sorki ze podpisalem sie pod wczesniejsza wiadomoscią ;/ ale czy u was tez to forum w operze żle dziala?;] Nie no chłopie troche wysiłku, no w sklepie znajdziesz ;) Na operze działa idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Czy jest tu osoba z ip35pro i raidem ?? Raida mam, system na nim mam, ale chodzi mi o same wejście do biosu. Zawsze było del, teraz jest post bios raid i del nie działa, tylko widze opcje CTRL+L wejście do menu raid. Ja mam taką konfiguację i tak jak napisał Rafa, Del do Biosu i Ctrl+I do raida. Śmiga bez zarzutu tylko tempy dla Q9550 nie schodzą poniżej 100C:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfascik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A orientuje sie ktos jakiej średnicy są otwory w płycie przez które zamocowane jest chłodzenie mostków i mosfetów? :> pozdr. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Może ktoś wrzucić bios 18 do IP-35 bo linki na abit.com.tw nie działają a google nic nie wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluebird Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 biosy do ip-35 http://file.abit.com.tw/pub/download/bios/ip35/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiss Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zmieniłem dwie rzeczy: ip35-e na ip35 i vista 64bit na 32bit i nie wiem co się stało, ale nagle nie chodzi mi IntelBurnTest na Maximum Stress. wywala już na samym początku. Wcześniej na ip35-e i 64bit wszystko było dobrze. O co z tym chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 biosy do ip-35 http://file.abit.com.tw/pub/download/bios/ip35/ Nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A to dlatego że cały ich serwer coś nie chula. Ja mam jeszcze na dysku biosy do IP35pro, jakby ktoś potrzebował bo zachowałem archiwa 11, 12, 14, 16beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDexterx Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) Własnie... A posiada ktoś biosy, sterowniki i inne duperele do IP35? Najpotrzebniejsze są mi sterowniki od lanu bo apollo.pl nie przysłało mi tego co im na gwarancje wysłałem:/ czyli mam samą płyte i pudełko od IP35pro. I nie mam opcji obniżenia mnożnika w biosie. Miał ktoś taki problem? Nowy procek na IP35 B-) e5300 Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez xDexterx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Własnie... A posiada ktoś biosy, sterowniki i inne duperele do IP35? Najpotrzebniejsze są mi sterowniki od lanu bo apollo.pl nie przysłało mi tego co im na gwarancje wysłałem:/ czyli mam samą płyte i pudełko od IP35pro. I nie mam opcji obniżenia mnożnika w biosie. Miał ktoś taki problem? Nowy procek na IP35 B-) e5300 bios http://file.abit.com.tw/pub/download/bios/ip35/ bebechy http://drivers.softpedia.com/get/MOTHERBOA...-830-1011.shtml dzwiek http://www.softmania.pl/program-1351-realt..._2000_xp.html#m soft od abita do regulacji wiatrakow mozna sobie w dupe wsadzic ale jak chcesz to zapodaj maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDexterx Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Jakby ktos był tak dobry i przetestował e5200, skontaktował sie ze mna na PM to byłbym mu dozgonnie wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Jakby ktos był tak dobry i przetestował e5200, skontaktował sie ze mna na PM to byłbym mu dozgonnie wdzięczny. W jakim sensie przetestowal? Czy pojdzie czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDexterx Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 czy pojdzie i czy wszystkie opcje bedą (głównie EIST) i czy nie bedzie problemów z połowicznym mnożnikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 czy pojdzie i czy wszystkie opcje bedą (głównie EIST) i czy nie bedzie problemów z połowicznym mnożnikiem Nie wiem czemu mialby nie pojsc i czemu te opcje mialyby nie dzialac, pozatym google nei gryzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDexterx Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 to moze tez wiesz czemu mi e5300 nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) to moze tez wiesz czemu mi e5300 nie działa? 3260048[/snapback] Dzieki, a więc jestem Ci dozgonnie wdzięczny :) Minutka w google dala by Ci duzo mniej stresu. :P Edytowane 13 Kwietnia 2009 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...