Skocz do zawartości
SeloD

Jakie Najlepsze Sterowniki?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie polecacie najlepsze sterowniki do karty Ge Force 7900 GS 256 MB ?

Mam dobrego kompa i ciekawa sprawa mnie zainteresowala. Otoz na NFS CARBON na full detalach smiga mi gierka bezproblemowo, a FIFA 2007 podczas pokazywania stadionu tudziez powtorek przycina i tnie:/ sam mecz nie najgorzej.ale kaszana. Dodam ze F.E.A.R rowniez smiga na full detalach. Zmienilem wiec sterowniki na forceware 66.93. Fifa smiga na full az milo ale wydaje mi sie ze aliasing jest jakis czerswty:/ czy to wina sterownikow?? na NFS spadla mozliwosc wyboru z x16 do x4 i mnie zainteresowalo czy to ma zwiazek z ( subiektywna ocena ) gorsza grafa w fifie mimo iz wydajniejsza?? Jakie sterowniki polecacie? i co o tym wszystkim sadzicie?? dziekuje pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wyznaje zasade ze im nowsze stery tym mniej starych bledow (a nowe wyskocza dopiero po pewnym czasie w nowych grach) - sciagnij wiec najnowsze do swojej wewrsji systemu - conajwyzej przywrocisz poprzednie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@nosweratu generalnie tak jest, ze nowsze = lepsze, ale tutaj nie do konca tak jest, generalnie jedne z najlepszych(jak nie najlepsze) sa 93.71 zmodyfikowane. w jednej grze lepiej dzialaja ta a w drugiej te. najlepiej samemu potestowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@nosweratu generalnie tak jest, ze nowsze = lepsze, ale tutaj nie do konca tak jest, generalnie jedne z najlepszych(jak nie najlepsze) sa 93.71 zmodyfikowane. w jednej grze lepiej dzialaja ta a w drugiej te. najlepiej samemu potestowac.

ja nie mam takiej opcji - moj OS to windows Vista a wiec jestem zdany na sterowniki ktore obecnie wychodza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi