miras19 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Witam, Jako, że planuje zakupic dzisiaj pamiątki do kompa, bo słyszałem, że idą ceny w góre Ramu chciałem się poradzić Czy jest jakaś lepsza oferta niż Corsair 2GB 667 te pamiątki? Będą służyły razem z Brisbane 3600 na KN9. Zakupuje w południe jak się wyśpie po nocce, więc prosiłbym o jakieś szybkie typy:) Dzięki z górca za pomoc. Cena do ma byc do ych Corsairów Edit: procesor będzie kręcony, (ma to jakieś znaczeni?) Bo nigdy jeszcze nie kręciłem:) Chyba że GPU ;P Edytowane 23 Maja 2007 przez miras19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Np. Kingstony, po co przepłacać. http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9850657 Te corsairy xms2 były wczoraj po 230zł w tym samym sklepie. Edytowane 23 Maja 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Kingstony mogę polecić. Mam 2x1GB 667mhz i spokojnie lecą na 800mhz przy 4,4,4,12. Nawet idą na 820mhz przy cl4. W ProLine są osobno po 1GB i kosztują 109zł. http://www.proline.pl/shop.php?prodid=KINGSTON+1GB+DDR2667 Ja kupiłem je osobno i chodzą w dualu bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Mówicie, że wam tak super idą :) To dzięki bardzo za odpowiiedź to nie potrzebne mi są te XmSy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 BTW a na jakich kościach są te Kingstony? A? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komuch Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Witam, Jako, że planuje zakupic dzisiaj pamiątki do kompa, bo słyszałem, że idą ceny w góre Ramu chciałem się poradzić Czy jest jakaś lepsza oferta niż Corsair 2GB 667 te pamiątki? Będą służyły razem z Brisbane 3600 na KN9. Zakupuje w południe jak się wyśpie po nocce, więc prosiłbym o jakieś szybkie typy:) Dzięki z górca za pomoc. Cena do ma byc do ych Corsairów Edit: procesor będzie kręcony, (ma to jakieś znaczeni?) Bo nigdy jeszcze nie kręciłem:) Chyba że GPU ;P a wiesz ze jak spalisz proca to zbytnio nie licz na gware co do pamiatek wez kingstony 667 na te 800 spokojnie poleca a tyle do oc starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Moje mają takie oznaczenia: D6408TPA66L3U. Takie mi sie udało odczytać bo nie mogę jak narazie kompa wyłanczać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 a wiesz ze jak spalisz proca to zbytnio nie licz na gware co do pamiatek wez kingstony 667 na te 800 spokojnie poleca a tyle do oc starczy A świstak siedzi i zawija je w te sreberka :lol: . Jeśli chcesz podkręcić procesor to pamięci tez się podkręcają itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) No dobra to zamówiłem już KINGI 235zł nie grzech, za 2 GB:) Edytowane 23 Maja 2007 przez miras19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...