Popixs Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 zna ktos moze sklep w ktorym maja? w gralu i netservice lipa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nius Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 www.esc.pl - we Wrzeszczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 www.axel.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 super jestescie. szczegolnie ty grinch. esc "Spodziewamy sie za 2 dni" axel " nie mamy i nie bedziemy miec!" - tutaj pan wypowiedzial sie gorzej niz henio - alkocholik od rzeznika - super obsluga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 w kazdym badz razie dzieki za probe, dzwonilem po calym 3miescie i nie ma... moze znacie jakies sklepy internetowe wogole w polsce, ktore maja te plyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A kiedy sie pytales w Gralu ? mialy wjechać chyba w piatek, tydzien temu szukalem tej plyty i nigdzie nie byla az w koncu znalazłem w jakims malym smiwsznym sklepiku w Gdyni za 570zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Co do ESC to ja tam kupiłem, ale nic dziwnego że niema. Kupawałem 4 dni temu to był dzien w którym dostali jak poszedłem do sklepu to 14.00 została jedna płytka odłorzona dla mnie :) , adostali 6 sztuk. Te płytki schodzą jak świerze bułeczki gościu powiedział, że jeszcze nigdy zadna płytka się u nich tak nie sprzedawała. Chyba najlepiej dogadać się ze sprzedawcą, żeby odłożył Ci jeden egzemparz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Jutro w Gralu bedzie Chaintech Apoge czy jakos tam :) ten z okraglymi kablami do HDD, słuchawkami, i chyba panelem cena okolo 600zł chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 nie jutro, bo dzis jest jutro i powiedzieli pojutrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 juz maja te plyty, dzis bylem i widzialem, 560zł w komplecie panel, okragle tasmy i.t.p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...