pk111 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) cześć znacie jakiś program do otwierania telewizji internetowych używających protokołu mms? próbowałem: mplayer -tnie obraz xine -większości nie otwiera vlc-większości nie otwiera pod windowsem bardzo ładnie wszystkie otwiera real player ale linuksowa wersja tego programu jest okrojona i nie otwiera mms'ów Edytowane 24 Maja 2007 przez pk111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argerom Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Głupie pytanie, ale czy masz zainstalowane sterowniki do karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pk111 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 mam standardowe sterowniko załączone do Xorg'a,dzięki za sugestię ,jak będę miał czas spróbuje zainstalować te ze strony producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Jak pod mplayerem tnie to są dwa wyjscia/powody: -prędkość neta jaki masz - zwieksz bufor mplayera... Ja tam zawsze lubialem w mplayerze duuuzy bufor ustawiac... Ba w kazdym programie z buforowaniem lubie duzy bufor... Moze dlatego ze mam neta 512kbps -grafika - sterowniki zainstaluj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...