htw Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Witam Mam do Was pytanie : jesli moje pamieci po przetaktowaniu z 533 na 600 powoduja bledy w memtescie to czy jest podstawa do wymiany na gwarancji, moje pamiatki to geil 2x1 GB 533 ps na normalnych ustawieniach pamieci działaja bez zarzutu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 skoro na normalnych (gwarantowanych) ustawieniach działają to nie masz podstaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htw Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) skoro na normalnych (gwarantowanych) ustawieniach działają to nie masz podstaw kicha :/ moze na nowej plycie i procku dadza rade Edytowane 23 Maja 2007 przez htw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...