pipanol-pl Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Witam !! Dawno mnie już tutaj nie było :( z powodu braku czasu :( No ale teraz już mam wakacje więc i dużo wolnego czasu ;D. I tak o to powstała obudowa na wc. W ruch poszła szpachla, klej, wiertarka,nóż i parę innych... Po dwóch dniach klejenia... szpachlowania... i cięcia powstało wreszcie ;) kilka fotek: Wiatrak z przodu to oczywiście 120-tka. Obudowa ma zdejmowany jeden boczek który przykręcany jest na śrubki identyczne jak w wiatrakach. obudowa prawdopodobnie pojdzie na sprzedaż jeśli znajdzie sie chętny. pozdro czekam na wasze opinie. i pytania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) no ładne ładne :D a coś mi się wydaje że to jakaś midi tower przecięta na pół albo mała buda ? dobrze widzę ? dawno temu też takie zrobiłem od podstaw :D Edytowane 23 Maja 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 tak to jest z pociętej budy ;D.. heh ale starałem sie zrobić front żeby wyglądało jak mała buda ;D i chyba sie udało.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 na jednej focie widac jakby (i chyba tak jest) tyl byl krzywy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 hehe faktycznie az sprawdzilem :) ale proste ejst :) na focie stalo na kablu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 A jak w niej zamocować chłodnice :?: np. 120.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 A tak btw to chyba nie ten dział. Wygląda całkiem spoko, na pewno ułożenie kibla w tym czyś nie będzie sprawiało żadnego problemu. Tylko ja bym to pomalował na jakiś matowy kolor. Połysk wygląda dosyć tandetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...