mily Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Witam, Jko iz moja aktualna drukarka wyzionela juz ducha (Canon i560) trzeba rozejrzec sie za czyms innym. Pomyslalem ze waro by kupic drukarke ze skanerem - takie 3w1. Po co chodzic na ksero, skoro mozna to zrobic w domu? Noo i w oko wpadla mi taka drukareczka i w sumie jestem w stanie dac te pieniadze... http://www.komputronik.pl/Drukarki/Epson/a...pelny,id,27699/ Tylko problem tego rodzaju... Dlaczego cholera wszyscy teraz daja tusze oddzielnie? Wiem ze to oszczednosc bo wymienia sie tylko kolor ktorego zabraklo ale zaden z pojemnikow nie zawiera glowicy Sad Co jesli ta sie zapcha? Znajac zycie to pewnie gwarancja nie obejmuje glowicy a nawet jesli to udzielana jest jedynie na 12m-cy. Jestem czlowiekiem ktory nie drukuje za duzo i to w sumie zmojej winy zepsul sie ten Canon, bo zadko na nim drukowalem. Probowalem juz udrazniac dysze ale ni dy rydy jak to mowia ;/ Chetnie wzialbym tego Epsona, tym bardziej ze mialem juz drukareczke tego producenta, a raczej nadal mam bo wyjalem ja z szafy jak Canon odmowil posluszenstwa (LX-100). Wiem ze stary rupiec ale co poradzic? Z braku laku... jakos trzeba sobie w zyciu radzic.. Doradzcie cos co powinienem zrobic? Zalezy mi na tym, by byla to drukarka ze skanerem i kopiarka. Chcialbym by miala PictBridge z racji ze moglbym drukowac fotki z aparatu. Jednym slowem ta drukareczka przypadla mi szczegolnie do gustu i zamowilbym ja juz nawet dzisiaj. Tylko nie wiem co z glowica? A moze znacie jakies sposoby zeby np. po 3-4latach niezostal mi sam skaner? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedzia Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 ja bym bral Canona - PIXMA MP600 , pixmy maja super wydruki a takiej rodzielczosci skanera i tak sie nie uzywa nigdy bo takie obrazki to waza po klika GB link do mojego ulubionego sklepu :) http://www.wielofunkcyjne-atramentowe.cent.../pixma_mp600.cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...