Skocz do zawartości
KvM

Szukam Płyty Pod C2d Z Dvi

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Czy takie coś w świecie intela w ogóle istnieje? Może mi na oczy padło ale nic nie mogę znaleźć, pal licho już - nie musi być nawet mATX, ale musi mieć FSB1066MHz i wyjście DVI na panelu tylnym, najlepiej jakby było na GMA3100 (G33).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie. Czy takie coś w świecie intela w ogóle istnieje? Może mi na oczy padło ale nic nie mogę znaleźć, pal licho już - nie musi być nawet mATX, ale musi mieć FSB1066MHz i wyjście DVI na panelu tylnym, najlepiej jakby było na GMA3100 (G33).

http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Asr...,id,37916,s,1/#

http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/ConRoe945G-DVI/g1.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, że Ci się chciało coś napisać. Szkoda, że na darmo. Asrock ten ma DVI na śledziu, a nie na panelu i z jego istnienia zdawałem sobie sprawę (o czym napisałem w tytule posta).

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Hm.. czy na prawdę pod intela jest tylko jedna płyta z DVI i w dodatku nie na panelu? O co tu chodzi?

Edytowane przez KvM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A musi być koniecznie integra? Nie możesz wstawić jakiejś X550 albo 7100?

musi być koniecznie integra bo sobie wymyśliłem coby powieśić płytę główną na ścianie. A jak wstawię jakąś kartę to mi to cholernie komplikuje cały projekt - dlatego ten asrock odpada.

Jak nie znajdę to kupię se coś na AMD. Tam płyt z DVI do wyboru do koloru.

Edytowane przez KvM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi