pepe1103 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Poszukuje jakiegos programu ktory, najlepiej po kliknieciu, rozlacza bierzace polaczenie z internetem(u mnie sagem330, netia). Nie mam pojecia moze to bylby jakis plik *.bat...jesli sie nie znajdzie to moze jest jakies polecenie do cmd na rozlaczenie...? dzieki za szybka pomoc! pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) U mnie działa :P Edytowane 24 Maja 2007 przez Stolar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe1103 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) U mnie działa :P Ale co działa ? buhaha :mur: to to wiem, ale poszukuje aplikacji czy pliku bat czy polecenia do cmd ze po wlaczeniu go, internet sie wylaczy... ehhh ameryke odkryles :mur: jacy ludzie sa po******** :angry: sorry ale nie moglem :sad: Edytowane 24 Maja 2007 przez pepe1103 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 jacy ludzie sa po******** :angry: sorry ale nie moglem :sad:faktycznie ale nie martw sie takich jak ty jest wielu piszesz tak pytanie że nie wiadomo ocb i później sie dziwisz :mur: pozatym nikt cie nie każe korzystać z tego forum, a jak sie nie podoba to narazie /jak byś przeczytał regulamin to byś wiedział że obrazków nie cytujemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe1103 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 faktycznie ale nie martw sie takich jak ty jest wielu piszesz tak pytanie że nie wiadomo ocb i później sie dziwisz :mur: pozatym nikt cie nie każe korzystać z tego forum, a jak sie nie podoba to narazie /jak byś przeczytał regulamin to byś wiedział że obrazków nie cytujemy Obrazek usunąłem...faktycznie, ale jesli nie napisalem zrozumiale o co prosze to zal mi Was... a Tobie jak sie nie podoba jak ktos szuka pomocy to "narazie" po co piszesz nie na temat? sadzac po twoim zdjeciu nie jestes zbyt dojrzalym czlowiekiem, a juz na pewno nie do tego by sie wypowiadac na forach, dlaczego masz 100% ostrzezen? Dołaczylem do tego fora bo mi je ktos polecil... jak narazie wszystko mi sie podoba (no moze poza dwoma osobami) :rolleyes: Dla tych ktorzy maja problemy z czytaniem tekstu: Jakie jest polecenie do cmd(wiersza polecen) w winXP aby rozlaczyc bierzace polaczenie z internetem, podkreslam: polecenie/komenda w cmd ? dziekuje z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 No sry, ale napisałeś że szukasz jakiegoś programu który " najlepiej po kliknieciu, rozlacza bierzace polaczenie z internetem" , wydało mi się to najprostsze :P, jeżeli jest dla ciebie zbyt proste to sry. P.S. przypominają mi się elo - pro skrypciarze z ET, co z tego że mogą jakąś opcje wyłaczyć klikając myszką w menu gry, skoro mogą floodowac serw z pytaniem jaka jest na to komenda konsoli, i potem pytać przez nastepne 10 minut jak włączyć konsole i gdzie to wpisać :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 pepe1103 - a chcesz na dobry poczatek tydzien wolnego od pisania? Bo chyba Ci woda sodowa do glowy uderzyla... Na przyszlosc radze precyzyjnie i w zrozumialy sposob zadawac pytanie, zamiast miec pretensje do calego swiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...