Skocz do zawartości
pepe1103

Program Do Rozłączania

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje jakiegos programu ktory, najlepiej po kliknieciu, rozlacza bierzace polaczenie z internetem(u mnie sagem330, netia). Nie mam pojecia moze to bylby jakis plik *.bat...jesli sie nie znajdzie to moze jest jakies polecenie do cmd na rozlaczenie...? dzieki za szybka pomoc!

pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie działa :P

Ale co działa ? buhaha :mur: to to wiem, ale poszukuje aplikacji czy pliku bat czy polecenia do cmd ze po wlaczeniu go, internet sie wylaczy... ehhh ameryke odkryles :mur:

jacy ludzie sa po******** :angry: sorry ale nie moglem :sad:

Edytowane przez pepe1103

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jacy ludzie sa po******** :angry: sorry ale nie moglem :sad:

faktycznie ale nie martw sie takich jak ty jest wielu

piszesz tak pytanie że nie wiadomo ocb i później sie dziwisz :mur: pozatym nikt cie nie każe korzystać z tego forum, a jak sie nie podoba to narazie

/jak byś przeczytał regulamin to byś wiedział że obrazków nie cytujemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie ale nie martw sie takich jak ty jest wielu

piszesz tak pytanie że nie wiadomo ocb i później sie dziwisz :mur: pozatym nikt cie nie każe korzystać z tego forum, a jak sie nie podoba to narazie

/jak byś przeczytał regulamin to byś wiedział że obrazków nie cytujemy

Obrazek usunąłem...faktycznie, ale jesli nie napisalem zrozumiale o co prosze to zal mi Was... a Tobie jak sie nie podoba jak ktos szuka pomocy to "narazie" po co piszesz nie na temat?

sadzac po twoim zdjeciu nie jestes zbyt dojrzalym czlowiekiem, a juz na pewno nie do tego by sie wypowiadac na forach, dlaczego masz 100% ostrzezen?

Dołaczylem do tego fora bo mi je ktos polecil... jak narazie wszystko mi sie podoba (no moze poza dwoma osobami) :rolleyes:

Dla tych ktorzy maja problemy z czytaniem tekstu: Jakie jest polecenie do cmd(wiersza polecen) w winXP aby rozlaczyc bierzace polaczenie z internetem, podkreslam: polecenie/komenda w cmd ? dziekuje z gory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No sry, ale napisałeś że szukasz jakiegoś programu który " najlepiej po kliknieciu, rozlacza bierzace polaczenie z internetem" , wydało mi się to najprostsze :P, jeżeli jest dla ciebie zbyt proste to sry.

P.S. przypominają mi się elo - pro skrypciarze z ET, co z tego że mogą jakąś opcje wyłaczyć klikając myszką w menu gry, skoro mogą floodowac serw z pytaniem jaka jest na to komenda konsoli, i potem pytać przez nastepne 10 minut jak włączyć konsole i gdzie to wpisać :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pepe1103 - a chcesz na dobry poczatek tydzien wolnego od pisania? Bo chyba Ci woda sodowa do glowy uderzyla...

Na przyszlosc radze precyzyjnie i w zrozumialy sposob zadawac pytanie, zamiast miec pretensje do calego swiata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi