kain Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 EDIT @ sansaba No to przenosimy tutaj te posty z wiadomego wszystkim tematu czyli tego: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=234865, które na kilometr zalatują OT ;] Na dodatek tak mi się jakoś temat zrymował ... :P Sprzątanie będzie odbywać się codziennie... pozdrawiam sansaba EDIT END P.S. Kain skorzystam z Twojego postu, żeby wyjaśnienie było na górze - z góy dzieki i przepraszam Kaxxl "Natlok informacji - to ci szkodzi." przemysl to haslo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Jakos wpadlem w trans z tymi hasami pod koniec troszke przypaly ale ujdzie EOT ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) :D Edytowane 23 Maja 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Komputery to sztuka ++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Poprostu KaxxL -------------------------------------------------------------------- Dobre jest to z tym piecykiem Celeba ;] tak potwierdzam, tylko to chyba powinno brzmieć: Co tyka wewnątrz twego piecyka ?? podoba mi się też: Zanim podkręcisz zapoznaj się z treścią forum, ale to, to nie mam słów: Masz problem ze swoją maszyną? Pokażemy Ci kto jest nadajnik, a kto odbiornik! :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Ale nie jest poprawny składniowo, powiedz to sobie na głos i przysłuchaj się temu jak będziesz mówił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) No ale poniekąd o to chodzi, takie było założenie. Przestawienie słów zniszczy tą wielce wesołą rymowanke. A czy jest rażąco nie poprawny składniowo to sie polionisty zapytaj :D Edytowane 23 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Komputerowi komputeorwcy [?] - jc - taki betoned joke , ses Mocne :D Edytowane 23 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 wg mnie haselko powinno byc chwytliwe i z jajem, zadnej wazeliny i sztywniactwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 @ -Caleb- teraz ja, trochę w inny deseń :D Śledź to forum krok za krokiem a zostaniesz wnet Mardokiem* Był raz Romuś, co chrował, bo komputer mu zwariował. Dzisiaj romek nie choruje, tylko portal nadzoruje* (Podobieństwo Nicków i miejsca przpadkowe ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Odbijany :D Wielkie boom i dowiedzenia - płyta znów do wyrzucenia, to już piąta w tym w miesiącu, szlak człowieka trafi w końcu! Ile razy mam próbować? Znów coś spalić i żałować !? Zamiast błądzić, szukać, niuchać lepiej z Pjur fachowców słuchać! to jest bałdzo mondre i bardziej życiowe niż Klan! :D Edytowane 5 Października 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) WoW, zaginasz mnie :) odbijam: Gdyby kózka nie skakała i PC nie poskładała, to by miała teraz spokój, zamiast dymu pełen pokój . :D:D Edytowane 23 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Widzę że tu się nam chłopaki rozkręcili i nieoficjalny konkurs rymowanek urządzili. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 ;)Spadaj Kvan, nie wtrącaj nosa, bo pod żebro pójdzie kosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 WoW, zaginasz mnie :) Dobryś zawodnik :-P Kto planuje kręcić pieca lub kręceniem się podnieca – musi znać zasadę pewną – komp to nie jest twór z otrzewną ! Więc pomacaj mu przyciski, a i opór będzie niski! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Odbijam: Łap za notes i ołówek, nie używaj temperówek: notuj, lutuj, testuj, badaj, na pytania odpowiadaj. Nim nabawiasz się kłopotów z dyskiem OC tajniki będziesz znał już wszystkie. :-P "Niech Cie Ryba blogosławi"No to ja już swojego faworyta mam :D Edytowane 23 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Troszkę się chłopacy nam za bardzo rozkręcili Oftopowo daleko od tematu odskoczyli Wróćcie do tematu wnet, za w czasu Bo wywołam moda z lasu :P Edytowane 23 Maja 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Troszkę się chłopacy nam za bardzo rozkręcili Oftopowo daleko od tematu odskoczyli Wróćcie do tematu wnet, za w czasu Bo wywołam moda z lasu :P hahhaahahhahahhahahahahahhahahhahahhahaa :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Hehe Kto składał WC ten wie jak i gdzie, się leje czystą wyborową! Ta prosta przyjemność rozjaśnia codzienność - pozwala chłodzić kompleksowo! Gdy cieczą sprzęt chłodzę, od zmysłów odchodzę - by znowu mi go nie zalałołołoooo EDIT: No i koniec :> Edytowane 23 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Już jest spokój mój wspaniały koniec gadki, stop głupie banały czas jest szukać sloganu chwytliwego co na portal ściągnie każdego. ehh kocham te rymy częstochowskie :) oPortunistyczny rUch zdeteRminowanych usErów PC - toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) toman, chłopie - odstaw te wino czy cokolwiek tam zażywasz :lol2: Edytowane 23 Maja 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) EDIT @ sansaba No to przenosimy tutaj te posty które na kilometr zalatują OT ;] Z wiadomego wszystkim tematu czyli tego: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=234865 To juz nie toto samot :( Ale mamy kandydature na najglupszy temat w historii - i to sie chwali !!! :> To co? Rymujemy moje dzieciaki? Czy wam z zazdrosci zmiekły siusiaki? :D Edytowane 23 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 To juz nie toto samot :( Chodzi o to że jakbyśmy zostawili te rymowanki tam to trudno byłoby wybrać coś sensownego. A ja proponuje tutaj ciągnąć dalej tą zabawę choć żem sobie już zaparskał klawe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) No powiedz, że Ci się JAnio nie podoba :), szkoda, że Sansaba przerzucił moje posty, najlepszy moim zdaniem to ten o romku :) Kto jest mientki, niech wysiada, lub niech z nerwów biurko zjada, ja się trzymam celu mego, chcę rozśmieszyć Cię kolego :) Edytowane 23 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Olaboga księżyc świeci a Wy tu jak małe dzieci....:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Trzeba bylo je w jednym poscie zbiorczym wrzucic to by sie ostalo dla potomnych :> Edytowane 23 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Olaboga księżyc świeci a Wy tu jak małe dzieci....:D Lepiej z mieć z życia trochę dziecinnej radości Niż ze zgryzoty i złości obgryzać własne kości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Wierni Userzy i Załoga - a klawa woła o pomstę... Do Boga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Nie będziemy robic syfu wiedz o tym uzytkowniku. Gdy ktos z was mocno OT'uje moder posty wykasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Dawaj Caleb, miękniesz, peniasz, ty się znów w mięczaka zmieniasz !! Edytowane 23 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...