jonathan Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Toman straszne walisz smuty. 600 rymow masz pokuty. Czasu brak to czesta sprawa lecz na hicior to zapawa. Wszystkie rymy tutaj wziete poskladane, rozwiniete Wnet na plytke przerzucimy maja przeboj nakrecimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Oj coś się mi tłum zamulił, i potulnie w kącie skulił, a liczyłem na zawody, pełne draki i przygody. Tak to bywa w naszym gronie, rymującym w jednym tonie, że jak tempo rymów wzrasta, reszta w mik ucieka z miasta. Trochę szkoda tych dueli, bo mi nikt nie dopierdzieli, jednak w tobie mam kompana, i ekipa z nas dobrana. Edytowane 25 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Co wy tutaj powiadacie, za co wy tomana macie jestem wielki poliglota, zaraz wam pogonie kota. Najpierw zajmę się Calebem, zchrupię go jak masło z chlebem potem złoje jonathana, nie doczeka jutra rana Dosyć mi tego bluźnienia wyjdzie toman z strefy cienia będzie pisał, będzie gadał, wierszem swym kolegów badał. Edytowane 25 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Chwila chwila drogi Panie Milion znakow na ekranie. Czytam, mysle tworze w glowie wnet wyleje na was mrowie mych pomyslow i uczynkow zapisanych w tym wierszyku. Chcesz tu kruszyc slowne kopie? daj no spokoj bo zakopie. Kurde w pracy juz tak latwo nie jest [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Teraz klasę wam pokażę, bo zuchwale się wozicie, pycha rozum wam odbiera, lecz za słabo się silicie. Toman dobrze zripostował, lecz to cały czas za mało, tyle postów com napisał, na lat sto by się ostało. Perspektywa dominacji, moje siły ciągle wzmaga, I co teraz chłopy będzie? Który z was już nie domaga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ja ma dla was propozycje By talenty dać na ekspozycje Napiszcie coś o pececie i kręceniu Aby nasz portal nie zostawał w cieniu Jakiegoś hiciora razem sklecimy Wszystkich na kolana rzucimy Na miejsca pierwsze wskoczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Pecet straszna to maszyna, sie zawiesza i zacina. Cigle kase wen ladujesz a roznicy nie poczujesz. Nowe procki, grafy, ramy My sposoby na nie mamy. Za goraco jest na procku?? za chlodziwo lap panocku. WC dobre rozwiazanie na poczatek niech zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Ale rymy, ale teksty przyprawiacie mi kompleksy tutaj caleb, tam ktoś jeszcze dawać ludzie, pisać wiersze! Dość gorąco, w mordzie suszy już wystarczy tych katuszy nic do głowy nie przychodzi ale forum rymy płodzi Edytowane 25 Maja 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) @KvaNfield - Powtórze sie z deka, ale juz wczesniej cosik w tym temacie działałem i szkoda wyrzucać ;] Wielkie boom i dowiedzenia, płyta znów do wyrzucenia, to już piąta w tym w miesiącu, szlak człowieka trafi w końcu! Ile razy mam próbować? Znów coś spalić i żałować !? Zamiast błądzić, szukać, niuchać, lepiej z Pure fachowców słuchać! Edytowane 25 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Mam komputer niezbyt szybki co pali z błędami płytki gdy nagrywam dividika cos z napędu głosno tyka czasem mocy mu brakuje tutaj oc poratuje był nawet raz mod mobile ale to tylko przez chwile system tez jest zmodowany bo został znLite'owany przyszłą pora na wymiane kupie sobie płytke z ramem i tez jakiegos geforca kiedy tylko bedzie forsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) We mnie siły nadal młode, nie wymiękam, daje rady pracy mam ja ręce pełne lecz odpisze dla zasady. Z tego co tu obserwuje, temat mocno ewoluuje Będzie z tego niezła chryja, pewnie ja dostanę w ryja Jak się modom nie spodoba nasze pismo, nasza mowa wyjdzie to po orientacji i po konta procentacji Edytowane 25 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ładnie :> Komputery wciąż się psują, przegrzewają, resetują, przyczyn tego jest bez liku, tak jak pestek w słoneczniku. Nowe części i systemy, wybrać wnet Ci pomożemy, podkręcimy dodatkowo, byś się poczuł wyjątkowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Kiedy nie wiesz co się dzieje, twój komputer wciąż szaleje lub gdy sprzęt twój sie postarzał, nie wiadomo kto mu kazał. Odwiedź nas użytkowniku drogi my wydamy rozkaz srogi by twój pecet nabrał siły i znów był dla Ciebie miły. A gdy chcesz być super PRo i tajników znać ze sto odwiedź nasze "ekstremalne" tutaj znajdziesz niebanalne rozwiązania oryginalne. Zrobisz sobie też WC i zostaniesz z PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Odbijane, zmieniam temat Jechał rolnik drogą polną, koło chaty w słup pier*olnął, ledwo z wozu się wytoczył, a już ryja w butli moczył, widać dobry jest w te klocki, nie oglądał dobranocki, podziwiajcie go dzieciaki, bo to spec nie byle jaki. Edytowane 17 Lipca 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 toman, nie pisz na niebiesko w darkness to wygląda kiepsko nic nie widac w poscie prawie i przeczytac nie da rade musze zaznaczac posta calego by przeczytac teksta twego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) To żeś Caleb dopierdzielił, chłopa ze wsi nam przydzielił, co my teraz z nim poczniemy, scenariuszy kope rozpiszemy. Edytowane 25 Maja 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Blue kolor świetna sprawa bo pasuje mi do ava. toman, nie pisz na niebiesko w darkness to wygląda kiepsko nic nie widac w poscie prawie i przeczytac nie da rade musze zaznaczac posta calego by przeczytac teksta twego Jak pisałem tak się stało już mi się prawie dostało Uwagę mi zwrócił mod przenajświetrzy SGJ :D Będe miał to na uwadze zaraz temu coś zaradzę dopierdziele sobie green tylko mi nie robić min!! Edytowane 25 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 No to jeszcze zwróc uwagę co przy grupie mam pod AV'em moja grupa to nie mod mówi to Ci SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 W starej chacie tam za górą, z tym kominem - raczej rurą, pełne gandzi są pastwiska aż mi piana leci z pyska! 100 peonów* rozgniewanych strzeże balntów mych kochanych, a ja rycerz - co sie zowie - drę się: Maaaaaarja już po tobie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Nie rób kopii mego rymu drogi mój (yyy...) adminu ?? Zrobił tak już jeden ziom Krym przygarnął pod swój dom. Teraz już na laurach siada, a tomaneq nadal gada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Caleb rymer pierwsza klasa, pewnie tworzy na golasa, a ja myslec musze co nie miara, zeby nie dac tutaj ciala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Caleb nas tu oszukuje on z jakiej ksiązki rymuje rymy są wręcz niemozliwe by wszystkie były prawdziwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) no i zamilkl nasz poeta, youtube lekcje daje kabareta, w koncu stworzyc sam cos musi, bo go rymow ksiega kusi. Edytowane 25 Maja 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Caleb, myślę, że udaje, zgniłym rymem zapodaje pewnie siedzi u sąsiada, co mu rym do rymu składa. Może być też taka sprawa, że pochodzi on nam z wioski i przesadza kury nioski ze zdjęć wie co to Warszawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Z innej beczki ogóreczki ;] Moją pasją jest muzyka, lubię szarpać elektryka, cisnąć solo pod niebiosa, ale nie zadzieram nosa, fach to trudny przyznam szczerze z wiatrakami wciąż się mierze ludzie mnie nie doceniają rocka mego za nic mają lecz ja jeszcze im pokaże i o singlu ciągle marze Edytowane 17 Lipca 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 sensem rymy me nie grzesza, lecz kazdego z was pociesza. carson chrzani farmazony, bo wciaz nie ma swojej zony. na oahu juz nie smiga, bo ekipa zawsze sie wymiga, Miazgi aston jest w naprawie, kupa zlomu spaw na spawie, wiec ja z wami tu rymuje, bo test drive mi czasu nie zajmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Caleb nas tu oszukuje on z jakiej ksiązki rymuje rymy są wręcz niemozliwe by wszystkie były prawdziwe Caleb, myślę, że udaje, zgniłym rymem zapodaje pewnie siedzi u sąsiada, co mu rym do rymu składa. Może być też taka sprawa, że pochodzi on nam z wioski i przesadza kury nioski ze zdjęć wie co to Warszawa. Już rozwiewam wszelkie spory, tak rymuję bom jest chory, źle się czuje bez słów gięcia, zaraziłem już tym zięcia, który z rymowania słynie, tak jak z gry na mandolinie, i to nie są puste słowa, bo się każdy przy mnie chowa! Edytowane 17 Lipca 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Oj , chlopaki ale jaja Rymów tutaj co niemiara Wchodzac w temat mialem mysl Iz procentow rzuce kisc A tu widze admin z modem Sa tu prawie squadu przodem Caleb , toman CarsonPoland Jak tu dzis sie wybic ponad ? Tak wiec prosze mocno Was Dajcie szanse chociaz raz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Tu się mocno dziś głową rusza niczym strażnik z wież ratusza Tu się dziś rymy składa Caleb, jonathan, nas gromada Czekać tylko pozostaje kiedy Admin na główną newsa daje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Chello moto: ;] Nasza grupa w siłę rośnie, wszyscy rechoczą radośnie, o procentach nie ma mowy, bo to skład jest doborowy. Dobrze Heat że tu zajrzałeś, i się mierzyć z nami chciałeś, damy Ci nauczkę srogą, inni pewnie mi pomogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...