toman Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Hej JORX z całym mym szacunkiem, kiepskim żeś się raczył trunkiem a więc podam ci kolego, dlaczego się przyczepiłem się zaś tego chodzi o twój rym nijaki, zamast słów wrzuciłeś krzaki a dokładnie zamiast słowa nucić, "uje" w rym postanowiłeś wrzuić efekt tego marny, słaby, poszedłeś w Liroya ślady więc wybieraj inne słówka, gdzie nie gości "uje" końcówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Marny piłem, a i owszem Choć miewałem też i gorsze "Uje" dałem z braku laku Ale Toman nie podskakuj To dopiero me początki Jestem w tym jeszcze dość wiotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Czuje zapach już wakacji, i idących z tym libacji, dzisiaj sobie pofolguje, i browarem głowę skuje, musze wreszcie się odprężyć, kufel w łapie tęgi zdzierżyć, bo to hobby ponad czas, pewnie zna to któryś z was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Pot mi ciurkiem po plecach leci a za oknem słońce świeci jest gorąco, ja piernicze na ochłodę troche licze Ale ciepło, co tu robić Grać się nie chce, rymów płodzić Wypadało by pójść na jezioro ale nie tak wczesną porą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) topic znika z 1 strony, sypne cos niczym z ambony co juz k.... wszyscy spicie ? ja na wasze rymy licze znowu kogos tu pojade taka swoja mam zasade kto na solo tu wyskoczy ? ten dostanie miedzy oczy widze ze was cala zgraja dostaniecie z kopa w jaja :lol: Edytowane 26 Maja 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Nie strasz tutaj nam userów bo nasle na ciebie moderów wnet cie tutaj uspokoją pokonają twoją bronią oni juz sie przyczaili są od ciebie o pól mili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Dobrześ zrobił mój kolego nie zapomnę ja Ci tego Temat żeś nam uratował bo by się nam ugotował Piszcie dużo i rymujcie swoje wnętrze pokazujcie Zaraz Winde instaluję więc na dzisiaj ja dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 czas na windows instalacje? to trwa minut az piętnascie wiec gdy minie instalacja to bedzie gdzies jedenasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Sorry za ot, meeron zmień kolor cziocnki bo na darkness nic nie widać prawie :? Nie kochają Nas Sędziowie znowu w łapie biorą od mass A ja pytam dlaczego Dlaczego kibice na tym cierpią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 rozruszalem dzis temata widac na mnie nie ma bata spoko panie esgiejot podej do mnie tu pod płot zmodujemy se rejestry pierdykniemy szybkie testy pogadamy ustalimy kto zamiata tu w te rymy zreszta widac zem jest kozak ide se zaj... prozak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Niekazdy umie rymowac a wiec po co jest próbować niech ta nierymowa wiara z topicu nam wy******* ...jdzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Rymować każdy może Trochę lepiej Trochę gorzej Wolność jest więc Każdy próbuje rymy składać Lepiej lub gorzej Kogo to obchodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Grzechu wyjdz juz z tego tematu nie rób wiecej se obciachu rymowac to ty nie umiesz niepotrzebnie coś próbujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Kogo obchodzi? Nas to obchodzi! Wszyscy tu widzą, że Ci nie wychodzi (bez obrazy Grzechu :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Co za rymy, ja cię kręcę chyba zaraz coś przekręcę ale żeby mi się dobrze spało to se strzele sete małą później może coś podkrecę ale mi się trzęsą ręce dech mi aż zaparło Nagle patrze a komp zdechł pisze szybko bez wytchnienia może ktoś odpisze w oku mgnienia chyba że sie moder wścieknie to przylepi bana chętnie ale żeby było mało to się admin zreflektuje i przebaczy czule Kończąc te szparchawe wersy powiem szeptem ze trzy kęsy tam gdzie forum, tam jest hardcor więc wpisz nick swój i przytaknij albo odpuść sobie i się sztachnij Abyś później nie żałował że ci mech!k % dodał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Jest nadzieja jeszce w tobie lecz pocwiczyc musisz sobie by twe rymy lepsze były rymuj w kazdej wolnej chwili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) on rymowal w kazdej chwili na youtube go puscili winko sobie opendzlowal ostro po tym zarymowal w rymach gosciu niprzecietny nie dorasta mi do piety link ponizej prezentuje ze lepiej to ja rymuje http://www.youtube.com/watch?v=U1MmAhB6WNc Edytowane 26 Maja 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Coraz więcej widze chętnych Coraz więcej rymów pięknych Caleb coś się nie odzywa Nikogo na pojedynek nie wyzywa Ale mamy Grzecha jeszcze Uciekajcie z drogi leszcze Poeta z niego jest niemały Chociaż troche zbyt nieśmiały Dawaj panie, dawaj więcej Pisaj rymy tu czym prędzej Bo coś robi się za smętnie Kto by myślał, pisać brednie Dają rade nawet modzi chociaż nie są już za młodzi patrzą gdzie by kary dać nie waż się ich olewać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Cieszy mnie to poruszenie, każdy sili się, krzesa płomienie będzie z tego ognik duży; ideę polany oślej zburzy będą wszyscy wierszowali, swe tomiki drukowali Miron pierwszy wyda księgę dużą, "O tym jak na forum wróżą" Będą tam opisy małe, i-słownik oraz WinSpatcher'a archiwum całe Będą tam Misiowe bloki, i Kvanfielda będą loki nie zabraknie tam niczego, streszczenia z ekstremalnego będzie banda tam z Poznania, doktoraci podkręcania. Teraz idę, sen mnie dławi niech Wam Ryba błogosławi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 ryba arty nowe struga i nie zycze mu coldbuga przywitala nas niedziela to przypale sobie ziela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Witam znowu w tym temacie widze ze tu beke macie, Mnie leb boli, moja slabosc zegnalismy kumpla wolnosc. Kawalerskie sie odbylo bez piwenka sie obylo. Sama czysta i redbule dzisiaj brzucha czuje bule. Na dodatek ta pogoda Tylko wziac i zezrec loda. Upal straszny mowie wam toz dopiero bylem tam Na podworku, gdy wracalem potem wnet sie caly zlalem. Ta pogoda prz***ciach!a i to juz od bladego rana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Aby topik ten nam nie zginął W postów morzu nie rozpłynął Trzeba jakoś go nam zachować I pozycje na stałe podmurować Przykleić by go nam na górze trzeba By forumowe rymy nie poszły do nieba Edytowane 27 Maja 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Radiatory mi się na mózgu gotują ... U mnie jest 42 C na słońcu ... Jest 30 stopni w cieniu, nie ma mowy o myśleniu, cały czas się piwem poję, aż na nogach ledwo stoję. Źle się czuję w te upały, co z nienacka mnie zastały, więc zaglądam od niechcenia, mając coś do powiedzenia Grzechu musisz potrenować, a nie „kalcem” nas częstować, widać że nie nabrał wprawy, nasz małolat chuderlawy. Wciąż przed tobą droga długa, jak od Narwi aż do Buga, Przemyśl dobrze swoje rymy, zanim znów Cię opie*rzymy. Meeron twardo się lansujesz, chociaż mi nie dorównujesz, nie masz szans w walce chłopaku, nawet na zielonym szlaku. Twój avatar już Cię zdradził, Gandalf pewnie Ci doradził, aby godność swą ocalić, musisz lepsze rymy walić. Coś się wszyscy wypalili, i natchnienie potracili, siedzą grzecznie jak na grzędzie – rany boskie co to będzie?! Teraz trafnie zripostuję – Ja tu rządzę! – Ja króluję! Przykład dobry wam dziś daje, kto jest Pro ten niech zostaje! Edytowane 17 Lipca 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Nie badz znowu taki cwaniak, toc zalanany masz dzis baniak. Siedzisz w domku se wygodnie, a ja wku***iam sie sromotnie. W pracy znowu dzisiaj siedze, i juz mysle o obiedzie. Jeszcze przetrwac troche musze, kaca mocno w sobie dusze. Woda ze mnie don paruje, a mi truja jacys ch*** - jegomoscie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Powracamy do korzeni, zanim nam się admin wpieni, założeniem było hasło, a nam wyszło kwaśne masło, głowa mi dosłownie pęka, ta zabawa to udręka, ludzie więcej wymagają, a od siebie mało dają, więc się pytam do cholery, kto zdejmuje hajdawery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Gdzie sie wszyscy znow podziali? czy z goraca popadali? Moze [gluteus maximus] opalaja, istna sieczke w glowie maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Jestem zatem wać Panowie, także mam gorąco w głowie krew zaczyna się gotować, przyjdzie mi dziś wykorkować ale nim się tak stanie, czeka mnie tu sprostowanie chcę wyjaśnić wam kochani, że mnie ta postawa rani rani Caleb i jonathan, jak tą dziurę w sercu złatam ?? Chcecie mocno się promować, grube kęsy stąd wyjmować chcecie tu za Pro uchodzić, zapał wasz muszę ochłodzić Grzechu ma ze tysiąc zalet, on od dziś prowadzi balet mistrzem on jest tu bajery, mimo że rymy napisał cztery więc słuchajcie do cholery, to ja nosze hajdawery !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Przeginacie Waść Panowie, każdy jedno słowo powie, i już mistrzem jest riposty, choć napisał ze dwa posty, w których chlubą się okrywa, chociaż głów nam nie urywa, i mądrego nic nie powie, bo tu zaraz skończy w rowie, pisząc bzdety w tym upale, zaraz ciałem się uwale, i zakimam z wielką mocą, bo rymuję tylko nocą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Toman, Toman mój kochany Znowu Grzecha liżesz rany? Chłopak musi potrenować Wnet wypowiedź swą sprostować Aby była pro i elo Wtedy będzie oficero Grzechu nasz, nasz Grzesiu drogi Dawaj juz, wystawiaj rogi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Marchew, szpinak, kalafiory te warzywa to potwory, ich korzenie - twarde strąki, przecinają pola – łąki. Po nich bąki są cuchnące, przysłaniają ludziom słońce, a nie można całe życie, pierdzieć grając na odbycie, trzeba tez mieć własne sprawy, tak jak rym ten jest głupawy. Toman nie bądź taki cwany, wnet Ci pokrzyżuje plany, moje rymy są prawdziwe, tak jak polskie Rządy krzywe, trzymam w głowie słów hektary, więc dobieram je do pary, uczcie się i naśladujcie, i mnie już nie obgadujcie, bo gdy ja was zacznę nękać, to będziecie z bólu stękać :D Edytowane 27 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...