kamilo23 Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Nie ma grzechu co rozpaczać tylko nowe pióro maczać w miedzyczasie coś ripostnąć by powalić gości ostro Edytowane 27 Maja 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Ja tu rymy składam w samotności Jak zapostuję to śmietanka wymięknie Nie będzie wspaniałego Caleba, Jonathana, tomana A nawet administratora wszechmogącego Wszyscy pochowają głowy w piasek I tak zakończy sie Wasza główkowinka o klejeniu rymów Bez wzpomagaczy, żadnej trawki i browara Nawet fajnej pupy do pomacania-wara one są moje Edytowane 27 Maja 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Brak 2 rymu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Nie bedzie juz rymowania pora przyszla banowania Grzechu pierwszy wylatuje bo on tu rymu nie czuje wszyscy rymowi lamerzy od teraz będą spamerzy a za spam juz kare znamy i długo odpoczywamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Kroi się tu większa ściema To PurePC, czy bohema!? Zignorujcie me pytanie Wszak za rymy ja nie ganie Jeno z tego miejsca prosze Przykladajcie sie po trosze Niech sylaby idą równo Bo z poezji wyjdzie ...o ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 U mnie wszędzie szumią knieje Rap dziś daje mi natchnienie Piszę esa jedną ręką Rym przestaje być udręką SGJ nasz admin zacny Już próbuje być nam straszny Lecz i tak się wszyscy cieszą Rym króluje nad młodzieżą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 widać że grzechu na polskim się obija, po zebraniu będzie niezła chryja, on nie wie co to rym, będzie w głowę dzyń dzyń dzyń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Poziom rymów coś kuleje, wpadłem sprawdzić co się dzieje, no i trochę posmutniałem, gdy to wszystko przeczytałem Grzechu nie zdasz nam matury, będziesz ganiał po wsi kury, pijał wino, kosił zboże, później szalał po oborze. Bardziej musisz się wysilić, jeśli chcesz nas tu zasilić, i poziomem wdeptać w ziemie, nim się w końcu ostro wpienie. A tymczasem wypie*dalam, bo ponownie cos przypalam, później czekam na chłopaków, aż wystrzela ze "straszaków" Edytowane 17 Lipca 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Nowe rymy mam w mej głowie I na temat się wypowiem Coś ten topic na dół spada Jest już tylko jedna rada Czas porządnie się zachować I też zacząć tu rymować Sam już nie wiem co mam robić Calebowi schodzić z drogi On tu jest dla nas przykładam Idźmy więc jego śladem Niech rym unosi się dumnie Wszyscy będą klaskać tłumnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Panowie, coś słabiutko ... wymiekamy? :D Mówisz topic w dół nam spada? Jesteś wujek „Dobra Rada”? Chwała że nam przypomniałeś, i od siebie coś dodałeś. Teraz wyjdzie szydło z worka, nie ominie też rozporka, szybko się wyjaśni sprawa, kto najlepiej rymy spawa. Gdzie są wszyscy bohaterzy, piękne wzory dla młodzieży, gdzie podziała się ich siła, czyżby wiara już zwątpiła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Fajnie wcześniej się pisało łatwo na rym się wpadało teraz trzeba się już trudzić mi to się zaczęło nudzić Przerwę sobie zrobić muszę bo inaczej się uduszę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 No jak, zajec mam bez liku, to nie pisze w tym topicu. Zaraz wezme i sie zbiore, i w rym moze to ubiore. Musze tylko skombinowac, zeby czas tu miec rymowac. Wiec nie placzcie drogie dzadki Jeszcze wroce do tej gadki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Temat jednak dalej spada Nie pomogła dobra rada Nikt tu już nic nie pisze Czas zapalić razem sziszę Zwątpiła już cała wiara Nikt tu rymów nie pochwala Każdy siedzi cicho w domu Nie raczy już wejść na forum A tu trzeba nam natchnienia Do nowych rymów krzeszenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Coś tu kłamiesz, jak to rymów nie ma ? Czyż nie piszecie ich od tak, od niechcenia ? Temat ten zwariowany jest zaiste, to dla wszystkich oczywiste, lecz jest grono takich, co lubią wierszować (;)) i swoją czcionkę kolorować. Czyż nie mam racji, koledzy moi mili ? IMO w pisaniu wierszem żeście na dobre utkwili. Edytowane 29 Maja 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Więcje freestajlu panowie :> Zmieniam temat na weselszy, bo już trochę mnie zamula, w końcu topić to o rymach, a nie słowne „ula hula”. Może jakiś temat zbiorczy, lub idea ponad czasem? Pisać można o czymkolwiek, kto nie wierzy jest ku*asem. W starej chacie tam za górą, za kominem - raczej rurą (;]), pełne gandzi są pastwiska aż mi piana leci z pyska! 100 peonów* rozgniewanych strzeże balnt*w mych kochanych, a ja rycerz - co sie zowie - drę się: Maaaaaarja już po tobie! *Warcraft Edytowane 29 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Heh, mówiłem, "dobra rada" A tu temat dalej spada. Zapomnieli chyba wszyscy Jak pięknie kleić rym czysty. Nic ja na to nie poradzę Czas zaczynać inną pracę Chyba że ktoś jeszcze zrymuje I temat na górę wyfrunie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Temat spada, niemożliwe, ze zdziwienia przeczeszę sobie grzywę freestyle nie będzie to wspaniały, bo pomysły z głowy mi pouciekały idąc tam gdzie Caleba rym proszę skupić się nad tym: Proponuję pisać i OC, jak to robi się z kim gdzie i po co piszcie o swoich ostatnich wynikach, modach lub ich zanikach piszcie jak to przednio się bawicie, jak cieszycie gdy kręcicie Komu jednak nie pasuje taki poemat, może zejść na wiejski temat i naparzać o ciągnikach czy traktorach, jak to baba była chora może pisać o wykopkach, sianokosach i parobkach albo też wiejski klimat promować, czyste tam powietrze kontemplować. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Fraszka o betoniarce Betoniarka twór człowieka, zawsze na rozkazy czeka, budzi respekt i szacunek, eksponując swój rynsztunek. Ciężka grucha beton kryje, możesz utkwić w nim po szyje, i przepadniesz w gęstej cieczy, która ran twych nie uleczy. Pracownicy i murarze, boją się o własne twarze, bo bratanie się z betonem, może grozić szybkim zgonem, Nie pomorze zapomoga, ani modły wprost do Boga, trzeba bacznie się pilnować, albo do piwnicy schować. Pewien chłopak łzy wciąż ronił, bo zbyt szybko się zbetonił, pił uparcie wodę z kranu, dla zabawy oraz szpanu, kończąc swą przygodę w rowie, mając istne g*wno w głowie, i nie wrócił już do pracy – właśnie tacy są Polacy! :> :D Edytowane 2 Czerwca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Wczoraj komers zaliczyłem Dużo wo*dy tam wypiłem Zabawa była szampańska Mogła by trwać tak do rańska Ale kapela się urwała I nam nocy nie zarwała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Co sie takiego Panowie stało że rymować wam sie odechciało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 przyszła burza, a z nią deszcz ide spać, mówie wam cześć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Dziś wuj Spylon wam rymuje Bo się bardzo dobrze czuje Wszak wiosna w pełni A pogoda jak w lecie Muszę iść na podryw No wiecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 ledwo zyje zaraz bede jadl pomyje topki leci chyba beda dzieci slabo rymuje choc i tak Grzeska nie pobije.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Chcesz być pr0? Chcesz być fajowy? Chcesz kręcić procki? Lecz nie masz do tego głowy... Czytasz czasopisma Których nie wymienię Wiesz, że wiadomości są w cenie Cenisz sobie wiedzę? Kwiczę i leżę... Sprawdź zasiłkę A powiem ci kim jesteś To proste słowa A nie tani bezsens Czyżby to był Codeshit? A widzisz.... Chcesz być pr0 Ale nawdychałeś się powietrza Wydmuchiwanego przez tani wentylator Chcesz w tym tkwić? Codeshit to twój inhalator? Obudź się wreszcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Zarymował z Codeshitem ten co Modecomem żyje, Będzie płacz i zębów zgrzyty, kiedy padnie Wenis zryty, Bo zbyt duże ma napięcie, lub zbyt luźny Friz w sokecie, Bo przepięcie też się trafi, albo inszy cud nawali. Cóż tam ramy, cóz tam płyta, nie wyśmiewaj Codeshita, Wszak porządny to zasilacz, cóz, ze napięć on nie trzyma, Cóż, że iskrą czasem walnie, coś podpali tudzież palnie, Ważne, ze z zestawem przyszedł i przez chwilę daje ciszę. Ważne, że jest bardzo trwały, części wszak się nie sypały, Zwarć ni przepięć on nie robił, nawet Zenfist by się głowił, Cóz to za zasiłka mocna, kable wciąż świecą po nockach, Liczy seti, działa z prajmem, SPI policzył i jest fajnie. Lecz pewnego dnia "Dzień Troski" - "Mój komputer był to Boski", Płyta z dziurą przepaloną, pamięć z kostek ogolona. W domu smród palonej gumy, dysk powodem był do dumy, Ser przypomina teraz szwajcarski, ech ten codeshit jajcarski. Lecz nie o nim teraz mowa, zmień se człecze Modekoma, Święty Tagan nie pomoże, gdy ci Modek płyte zorze, I z Wenisa będą wióry, bo Mołdekom choć nie z rury, Ani z kątownika cięty, także nie jest nieugięty. Jeśli zmienisz na Tagana, sprzęt Twój żyw będzie do rana, Albo dłużej jeśli zechcesz, a inaczej kompa zetrzesz, Modekomem z łona ziemi i nic tego już nie zmieni. A z głebokim sentymentem zwać go będziesz ekskrementem. Taki pomysł na wymianę daję ja, choć pisk mój cichy, Mogą pójść z iskrami kichy kompa Twego i Twe dane, Więc reaguj bo nad ranem, tylko ściana okopcona, Stos kabelków, blaszek kilka, wykładzina też stopiona. nie mam już siły więcej ... może kiedyś. Pozdrawiam. Edytowane 5 Czerwca 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Celeba i innych wypociny: Macie takie rymy jak glos mandaryny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wasze rymy są do bani, tak jak teksty Niani Frani, gorsze niż dialogi w Klanie lub piguły na śniadanie. Nie odzywam się za często, bo od kwasów tutaj gęsto, i nie mogę ich przetrawić, co przestało mnie już bawić. Mandaryną mnie tu straszysz? Może dziś paliłeś haszysz? Czy na słońcu coś się zgrzałeś, bo betonem zapodałeś. Zanim rzucisz mi wyzwane, bądź łaskawy jaśnie panie, więcej niż dwa zdania złożyć, jeśli chcesz poranka dożyć. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 twoje wypociny zadne z tego rymy kolor w oczy bije lepiej wsadz se w nie kije dwa zdania to sie nie liczy tylko sens gleboki nie kwiczy rysia nasladujesz? moze mu grazynke odbijesz? duzo slow malo tresci pora olac te powiesci kto rano wstaje temu Pan Bog daje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Caleb sobie zarymowal, glupe teksty przyhamował bo co chwila wpada taki, co rymowac nie potrafi Cos postowac tu próbuje, chyba sie zle dzisiaj czuje coś do rymu niepodobne, niby zdania jakies drobne teksty marne tego lata, trzeba by sprowadzić kata zlikwiduje on szkodniki piszace niby rymiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Weszłam dzisiaj na forumik i odrazu wielki tłumik pytam was co tu sie dzieje a wy ,że admin chleje Ja odrazu wystraszona , uciekłam od gryzonia. ' Blee, takie sobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...