KaxxL Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ladny SGJ sam krytykuje a jego rymy tylko bozenka z klanu czuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Kaxxal nam tu dzisiaj wpada I znów taka dobra rada: "Niech nam przestanie rymować I swój honor racz zachować". Wiejskie rymy znów są w modzie Choć i tak już nie na chodzie U Kaxxa'la takie rządzą I w temacie tym coś mącą. BTW ;) : Chciałem wcześniej dać rym z "uje" Ale myślę: "Zastopuje". Toman by zaraz wpadł z pałą Albo przyszedł z armią całą Wole już uważać sobie I pomyśleć: "Co ja robię" ;) Edytowane 5 Czerwca 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Kaxxl by chciał a tu nie może, nie pomoże dobry Boże, nawet Magika nauka, bo nie znajdzie kto nie szuka. Takim rymem byle moher, zapodaje bo jest koszer, na antenie czy w kościołach, dają ognia i jest powah. Caleb z rymem rządzi światem, nie ma bata, On tu bratem, On wymiata niepodzielnie, zawsze rym jakiś pierdziel.nie. To jest właśnie rymoholik, co zapoda coś na stolik, o tabletach i o haszu, jak to czytam, to do czasu. Potem mnie ochota zbiera, zmącić faję i "do zera", się spompować, zrobić bity, PPCRap niesamowity Joł Zią!! Edytowane 5 Czerwca 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) PC Speaker dobrze prawi, widać co chłopaka bawi, w tekstach treści mądre zbiera, dał bym mu dziś Pulitzera*. I pochwalił mnie za rymy, kurde chyba się lubimy! Kaixel** zbierz się do kupy, nie zawracaj ludziom d*py, możesz sobie łączyć słowa, chociaż ich treść jest jałowa. Słuchaj rady mistrza rymu, od Opola aż do Krymu, każdy moje imię sławi, ciebie chyba zazdrość dławi? ** Fonetyczna wymowa :> Weszłam dzisiaj na forumik i odrazu wielki tłumik pytam was co tu sie dzieje a wy ,że admin chleje Ja odrazu wystraszona , uciekłam od gryzonia. ' Blee, takie sobie :D Gryzoń ugryzł Cię dotkliwie, w sumie wcale się nie dziwe, jak go męczysz, w głowę klikasz, system czwarty raz zamykasz, wciąż kopiujesz jakieś dane, gryzoń życie ma zje*ane, więc ma prawo do frustracji, sama przyznaj – nie mam racji? Edytowane 6 Czerwca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 moje rymy sa odlotowe a wsze odlskulowe Jrox'a rymy sa kijowe bo ma pusta glowe (xD) PC_Speaker w swoim swiecie zyje pewnie razem z mackiem* sie kumpluje Caleb to juz nie mloda osoba i dla tego taka jego wymowa *macka z klanu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) moje rymy sa odlotowe a wsze odlskulowe To się zgadzam :lol2: :wink: Edytowane 6 Czerwca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Caleb chyba zle sie czuje, pisze posta, nie rymuje. Cos złego stac sie musiało, ze rymu sie odechciało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) PC_Speaker w swoim swiecie zyje pewnie razem z mackiem* sie kumpluje *macka z klanu Cos się Maćka tak czepiłeś, czy do klasy z nim chodziłeś? Może ci kanapki wszamał, albo nowy pędzel złamał? Może pobił cię pod szkołą, i pogonił z d*pa gołą? Albo zabrał dwa browary, taki z niego łobuz stary. Potem chowa się w łazience, matka załamuje ręce, Gdzie jest Maciuś? Co on brał? Skąd browara w ustach miał? Siorbał głośno i z pogłosem , wypuszczając bańki nosem, aż nawalił się kosmicznie, co skończyło się tragicznie. Wiesio zamek wymontował, kiedy Maciuś zwymiotował, i obrzygał go całego, ojciec rzekł więc: „dosyć tego”! Gdy Bożenka to ujrzała z miejsca prawie osiwiała, koniec świata i gomora, taka to rodzinka chora. Zadzwoniła po lekarza co publicznie się obnaża, lecz on też dobrze tankował, i Maciusia supportował. Cztery litry spirytusu, pite naczczo i bez musu, szybko z trosk go wyleczyło, i ogólnie było miło W jednym tylko się zgodzimy, masz dość „odlotowe” rymy :> Jrox'a rymy sa kijowe bo ma pusta glowe (xD) Szacunek za ascetyczny rym :lol2: :blink: B-) Caleb chyba zle sie czuje, pisze posta, nie rymuje. Cos złego stac sie musiało, ze rymu sie odechciało. Trzeba czasem przystopować, żeby znów się podładować, zebrać mysli wpaść w skupienie, patrzeć w niebo albo ziemie ... Edytowane 29 Października 2007 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wszedł Kaxxl teraz na mnie snadnie, ach jak ładnie, ach jak ładnie. Tu masz chłopcze przechlapane, Bo nie ja mam zryta banię. Ja się Maćkiem nie podniecam, Ty i owszem, niezła checa. Ja tam wole rymy mocne, które dobrze słuchać w nockę. Widać Klanik to Twój film, moim - dym, Caleba - rym. Każdy inną ma zajawę, a na Maćka ch.... kładę. Rym Twój Kaxxl'u jest beztroski, niemal czasem częstochowski. Jak nie umie niech się nie pcha, lepiej "napij się powietrza" Chmurka mała nie zaszkodzi, a pomoże rym ochłodzić. Może nie jak ElEn - DeI, Ale lepiej się go klei ! Joł Zią! Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wszy rymują oldskulowo Coś jest nie tak z moją głową Chociaż dzisiaj nic nie piłem Nawet ziarnka nie spaliłem To się uderzyłem w rękę A tu głowa ma udrękę Chyba Kaxxal zrobił błąd Mam nadzieje, bo to głąb [No Offence] ;) Czy nie lepiej żyć tu w zgodzie Zrobić turniej jak na lodzie Forum nasze, przeciw inne Jak wyścigi międzygminne Z PCLaba znaleść ludzi Niech się każdy wielce trudzi By pokonać wtedy nas Choć i tak nie mają szans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Apropo problemów z overclockiem "Nie uwierzycie sami, mocowałem się z zablokowanymi mnożnikami" :D Może troche nie na temat ale podzielić się chciałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Wy tu udajecie Że rymować umiecie A ja mecz oglądam I w białą rozpacz się pogrążam Moje nowe Patrioty się kiepsko kręcą Zaraz jakieś dodatkowe volty je napędzą. Chyba nie umiem rymować Ale zawsze warto ten raz spróbować Nie śmiać się z poczynać waszego Devila ... No wena się skończyła :| Edytowane 6 Czerwca 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Jo! Jo Devil nie bądź ... skromny, Wiedze tutaj zostawiasz potomnym. Coby wiedzieli co to pentiawka, a nie pospolita trawka. Jak pokręcić aemdekiem, by na starość zostać ołsi-człekiem. To nie sztuka dopaść kor dwa duło. Ważne by się ołsie czuło. Tutaj woltem, a tam tajmem walnąć, Z jednej esderamy, z drugiej cepa palnąć. To jest oldskulowy sposób wymowy, By na pier.do.ły kłaść lachę w sposób nowy. Wiec panowie nie zaprzepaszczajcie treści. Bo się nam wątek na forum zniewieści. Weźcie petrzy w mass obroty. Niech zliczają stare cioty. To co w EsPi najważniejsze. Te cyferki magiczniejsze, Niech się kompy pną do góry, efesbełoll niech ma dziury. Niech hawubot nam wymięka, taka nasza Polska męka. aby wszystkie orbo - marki, miały od dzisiaj koszmarki. Oby Cały PePeCe Tim. Zapanował nad tym drim tim. I niech polski ocer nowy, będzie bardziej hardkorowy... Joł! P.0.7.D.R. (l0l) Edytowane 6 Czerwca 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 dzisaj nic nie zarymuje bo sie na silach nie czuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Wchodzę na oślą i znów zacieszam, nikt tematu naszego z błotem nie zmieszał i co więcej moi drodzy wstaje topic, będzie piął się w górę z mozołem niczym Feniks, posypany popiołem Co do tekstów jakie się tu klika, widzę, że ekipa się robi nielicha Pe Ce Spiker jakiś się wtrążala myśli, że pokona Caleba, Jorxa i mnie tomana Nie ma brachu na nas siły, będzie lepiej jak się poddasz miły Lub przyłączysz się do Jorx'a wniosku przetrzesz oczy, wydłubiesz uszy z wosku, zaczniesz z nami rym komponować zamiast z wiatrakiam wciąż wojować Weźmy się zgadajmy z innym forum, niech no tamci ustalą na quorum że przyjmują nasze wyzwanie i nie boją się walczyć poprzez rymowanie. [OT] Wszystkiego najlepszego z okazji roczku Bracia i Siostry [/OT] Edytowane 6 Czerwca 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) toman, toman zluzuj bracie bo ci popękają gacie. Nikt Ci się tu nie wtrążala, nikt nie mąci w tym temacie. Daj mi spokój, piję za Cię. Lepiej zlukaj twórczość Kaksla, co najwyżej z niego rasta. Żaden raper osldkulowy, On do rymów nie ma głowy. Co najwyżej do densholu, nawet mało w nim jest soulu. Słabo w OłSi także miesza, lepsza odeń jest pepesza. Całkiem sławnym być on może, gdy widłami pole zorze. Jedziesz po mnie, nie ma sprawy, wiem, ze to tak dla zabawy, chcesz fristajla, byc i może, Tylko zważaj, mój mózg orze. Wiem, nie jestem żaden OSTR'y, lecz w temacie są i osty. zważaj więc na me ostrogi byś nie zgubił swojej drogi. Działasz całkiem ładnie tutaj, ale rymów nadal szukaj. Bo choć z Ciebie taki szpenio, da się zrobić z Ciebie Nemo ... Jo! Pozdrawiam. Btw. Wroc.peel to miasto żyje, tam się rymem nieźle szyje, tam dopiero się odżywa, tam dopiero muza żywa... Joł! Edytowane 7 Czerwca 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Wasze rymy sa nie zdrowe maja stany chorobowe Moje rymy sa mlodziezowe i dlatego sa fajowe Jestem sam was jest trzech ale ja i tak mam lepszy wech xd Edytowane 7 Czerwca 2007 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Rano nie miałem weny znów Czyli całkiem wielki rów Jednak Kaxxl mnie rozruszał Gdy swym rymem nas zagłuszał Już nie mogłem dłużej czekać Ze swym rymem ciągle zwlekać Jednak i tak nie wychodzi Ide chyba do Cioci Lodzi ;) Edytowane 7 Czerwca 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Trudny temat jest w odbiorze, banie młodym ludziom orze, na to nie pomogą proszki, ani kolorowe groszki, próżne smutne zawodzenia, nie nadążasz? Dowiedzenia! Szybkim rymem zapodaje, ten kto przed południem wstaje, ja się wczoraj zbetoniłem, sześć browarów osuszyłem, aż mnie zastał blady świt, eeee do d*py taki bit. Zmieniam taśmę na rockową, i zaczynam passę nową, dobrze widzieć was chłopaki, choć wasz rym jest byle jaki, lecz nie płaczcie do podusi, wszak nie każdy Pro być musi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) -Caleb- nie wchodź mi na bity, wiem żeś człek jest niewyżyty. Baniak też masz nieźle zryty, Powód to by nie pić pryty. Tak na majku poszalałeś, że się wczoraj ostro schlałeś. :twisted: Sam przyznajesz się, że beton, był twym drugim wczoraj ego. Tak jest własnie się wyśmiewać, a nie kiepski rym olewać. Bułka z masłem i bananem, W rymach nikt nie jest baranem. Kilka wątków i postaci co się znają raczej na tym, kilka sampli, trochę bitów utwór już nabiera sznytu. Kształt nadaje ostro didżej, czy słyszycie już to cizie? EmSi Caleb wam bałnsuje, więc nie bądźcie zwykłe ... szuje Joł. Edytowane 7 Czerwca 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Joł, joł, joł, joł, joł, joł, joł, skąd żeś rymy takie wziął? Hip hop obcą jest mi formą, chociaż stało się już normą, ze prowadzę temat ten, gdzie rym służy nam za tlen, więc się pytam mojej wiary, wciąż działacie? Czy wagary? Kaixel jest moim wzorem, super elo profesorem, patrzcie jak on rymy składa, biada nam, zaiste biada! To był żart drogi kolego, jeśli nie skumałeś tego, to wyjaśniam czysto sprawę, i zakupić lecę trawę. :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Rozkminilem tego dzolka bo jestem jak profesorka (? ;d) Jeszcze raz powtorze tylko rymem zyje rymy skladam j ak mickiwicz adam Chociaz jestem mlody juz jestem odlotowy Wasze rymy sa do [gluteus maximus] i nie trzymaja sie kupy pelno w nich rozpusty zaraz najem sie kapusty to nie sa wierze ladne tylko riposty snadne ale jestem skromny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) pelno w nich rozpusty zaraz najem sie kapusty Jesz kapustę i ziemniaki, i masz rym nie byle jaki, dieta wielce Ci pomaga, tak jak Gosi baba Jaga. Z Mickiewiczem chcesz się mierzyć? Trochę trudno w to uwierzyć! On nie może ripostować! Musiał byś go ekshumować! Edytowane 10 Czerwca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Minął miesiąc drogie panie, a tu temat w pustostanie, prawie popadł w zapomnienie, ale Ja to szybko zmienie. Pamiętacie co się działo, jak się Piur rozrymowało? Więc ciekawe co się stanie, gdy znów zacznę słowne lanie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Rewelacji ja nie wróżę już Na temacik opadł kurz Życie jednak zaskakuje Co na jutro się szykuje? Może temat się odrodzi bo do głosu dojdą młodzi którzy wcześniej cicho byli bo troszeczkę się wstydzili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Jeden chłopiec tuż nade mną Pisze posta razem ze mną Ale nam to nie wychodzi Może komuś to zaszkodzi ! Ale nie ma się co bać Zawsze można sobie zwiać ! ;) Edytowane 16 Lipca 2007 przez britfanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie uciekaj Ty przede mną Bo bezpieczna jesteś ze mną Ja przed wszystkim Cię obronię Wszelkie zło wnet przegonię Pisz więc rymy moja miła Byś się tutaj nie nudziła Każdy rym na wagę złota Pisz więc póki jest ochota. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A ochota mi już zbywa Chociaż może tak na prawdę mi jej przybywa Nie brak mi jej towarzyszu Więc zapalmy po haszyszu » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mój pierwszy rym, deczko niezbyt, ale może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Co tam slychac dzis chlopaki?: male nasze rumaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Co to widzą moje oczy? W wir tematu ktoś znów skoczył? Tak, tym razem się nie mylę! Znów przed rymem czoła chylę Kaxxal znów nam przykozaczy Mickiewicza rad zobaczyć Trzeba dać na głównej info Mój Ty ULISSESIE... Nimfo :D :P Edytowane 12 Lipca 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...